SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior Produktionstekniker inom Mekanik till Rymdföretag på Friday

Junior Produktionstekniker inom Mekanik till Rymdföretag

Friday Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

OHB Sweden är ett svenskt rymdföretag som specialiserar sig på design, utveckling och drift av rymdsystem och satelliter. De söker nu en junior kollega som vill utvecklas i rollen som produktionstekniker och arbeta med produkter som i slutändan faktiskt kommer hamna i rymden. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

I rollen som Junior Produktionstekniker kommer du arbeta på produktionsavdelningen och ingå i ett team om cirka åtta personer. Kollegorna i teamet har lång erfarenhet från branschen och därför är det här en roll där du kommer utvecklas och lära dig väldigt mycket. Majoriteten av arbetet kommer genomföras i bolagets renrum där du kommer arbeta med både test och produktion av framdrivningsdelsystem och satelliter. I tjänsten ingår även ett par resor per år där man kommer vara bortrest några veckor i sträck för att arbeta med OHB Swedens satelliter som de har sålt till utländska kunder.

OHB Sweden är ett familjärt bolag med väldigt bra företagskultur och kollegor som längtar efter att gå till kontoret. Bolaget erbjuder bra förmåner för sina anställda och vartefter du utvecklas i rollen kommer du få möjlighet att gå olika utbildningar och få certifieringar inom andra områden. Dessa utbildningar sker på välkända skolor runt om i Europa.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Mekanisk integration enligt checklista
 • Testning av hårdvara genom exempelvis trycktester
 • Dokumentering av utfört arbete samt markera avvikelser

Ju mer erfarenhet du får desto fler arbetsuppgifter kommer du få ansvara över. Exempelvis är tanken att du så småningom ska kunna skapa egna procedurer och tolka ritningar där det idag inte finns några manualer.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en avslutad teknisk utbildning inom mekanik eller motsvarande. Gärna med inriktning på branscher som har höga kvalitetskrav
 • Har erfarenhet av finmonterig och kan läsa/förstå invecklade instruktioner
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av att arbeta i renrumsmiljöer i verksamheter med höga kvalitetskrav. Som person ska du vara noggrann, professionell och problemlösande. Du ska vara tålmodig då all montering sker manuellt och inget görs på löpande band.


OM KUNDFÖRETAGET:

OHB Sweden är en leverantör av kompletta rymduppdrag, satelliter och delsystem för rymdfarkoster. De har mer än 30 års bevisad framgång från ett brett utbud av rymduppdrag och har skaffat sig ett förstklassigt rykte som erbjuder pålitliga och innovativa lösningar till sina kunder. Genom att bygga sin framgång på sina anställdas passion och exceptionella talang står OHB Sweden starkare än någonsin för att ta sig an nya innovativa rymduppdrag tillsammans med sitt ständigt växande nätverk av partners och kunder.


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6–12 månader blir direktanställd hos kunden.


ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson & Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1419