Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Processingenjör till Perstorp jobb i på Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Processingenjör till Perstorp på Friday Tech Recruitment

Junior Processingenjör till Perstorp

Friday Tech Recruitment Project Basis

Är du intresserad av att arbeta på ett världsledande specialkemikalieföretag med fokus på att förbättra produktionsanläggningars säkerhet, tillförlitlighet och hållbarhet? Hos vår kund erbjuds du en plats i ett vänskapligt team som tillsammans arbetar drift och fabriksnära för att fokusera på att öka kapacitet samtidigt som de arbetar för att uppfylla främsta hållbarhetsarbetet genom djupgående riskanalyser. Fortsätt läs och ansöka redan idag!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Perstorps räkning en junior processingenjör till deras team i Stenungsund. Site Stenungsund är belägen på västkusten ungefär 50 km norr om Göteborg. Anläggningen togs i drift 1980 och har ingått i Perstorpkoncernen sedan 2001.Perstorps specialkemikalier gör allt från bilar till datorer, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Varje aspekt av deras företagskultur är kopplad till deras kärnvärden om fokuserad innovation, tillförlitlighet och ansvar.

GTI Global Technology and Investments (GTI) är en global avdelning inom SC & Operations -funktionen på Perstorp. Avdelningen ansvarar för att fastställa den övergripande teknikstrategin för Perstorp, utveckla tekniska lösningar för att leverera strategin, genomföra investeringsprojekt och optimera anläggningens prestanda över Perstorps produktionsanläggningar. Personal inom Global Technology and Investments finns främst i Stenungsund och Perstorp.

I rollen som junior processingenjör kommer du bland annat:

 • Designa och genomföra investeringsprojekt för att förbättra säkerhet, hållbarhet, produktion eller pålitlighet
 • Felsökning och optimering av Perstorps produktionsanläggningar med Six Sigma -metodik
 • Nätverk med andra produktionssajter och ingenjörer för att dela bästa praxis
 • Arbeta med processäkerhetsrelaterade ämnen som exemplifieras av riskanalys
 • Stöd Perstorps hållbarhetsambition genom att omvandla produktionsanläggningarna till att bli ändliga materialneutrala

Du kommer att rapportera till Process Team Manager på platsen Stenungsund och vara en del av den globala processingenjörsavdelningen. En grupp med hög lagkänsla och en innovativ inställning. Bor du långt från Stenungsund? Lugn, här finns möjlighet att arbeta remote 2-3 dagar i veckan.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en mastersexamen i kemiteknik, processkemi eller liknande
 • Vid sidan av studierna sommarjobbat/extraarbetat inom processindustrin
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk.

Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. För att trivas i rollen som processingenjör på Perstorp behöver du vara noggrann, strukturerad och samarbetsvillig. Du gillar att grotta ner dig men har också förmågan att lyfta blicken och se till helheten. För rätt person finns all möjlighet till personlig utveckling och olika karriärvägar internt på bolaget, exempelvis projektledare.


OM KUNDFÖRETAGET: 

 I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande. [ Link removed ] .


ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med möjlighet att arbeta remote 2-3 dagar i veckan
 • Placering: Stenungsund
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, [ Email address blocked ]
 • Lön: Fast månadslön 
 • Start: Enligt överenskommelse

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday633