Jobbet Junior processingenjör / processingenjör / konsult till AFRY har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior processingenjör / processingenjör / konsult till AFRY publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som processingenjör? Motiveras du av en roll där du får möjlighet att verka i olika sammanhang? Hos AFRY erbjuds du en roll där du får vara med och göra skillnad för företagets kunder inom Life Science.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att AFRY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AFRY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

AFRY är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. Idag har AFRY ca 16 000 medarbetare och kontor i mer än 50 länder världen över, allt från Brasilien till Vietnam. AFRY består av fem divisioner; Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. På AFRY är de passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. De tror nämligen att om du har roligt på jobbet så presterar du bättre. De vill vara din ideala arbetsgivare och de förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vidare är deras arbete med mångfald och inkludering ständigt pågående. De är övertygade om att en mix av personligheter och bakgrunder gör dem ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

Arbetsuppgifter

I rollen som processingenjör arbetar du med en huvudinriktning mot Life Science-industrin. Du arbetar som konsult med varierande uppdrag och i produktionens alla skeden. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat utredning av produktionsavvikelser, förbättringsarbete, optimering av tillverkningsprocesser, grundorsaksanalyser, medverkan vid tekniska försök, framtagande av dokumentation och kravspecifikationer samt att du är involverad i kundspecifika projekt. I rollen erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter. Dina uppdrag är till stor del kring tillverkningsprocesser och upprättande av fabriksmiljöer där projekten varierar i längd, alltifrån 6–12 månaders uppdrag. I tjänsten förekommer resor.

Formella krav

• Högskole- eller civilingenjör inom exempelvis kemi, teknisk kemi, kemiteknik eller bioteknik • Tidigare erfarenhet av liknande roll • Kunskap inom och erfarenhet av att arbeta i GMP/GxP-miljö • Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Då du i perioder jobbar ute hos kund krävs det att du är självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du initiativtagande och lyfter gärna dina idéer. I och med att du i rollen har flera kontaktytor är du en kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang och har god samarbetsförmåga. Slutligen är du en serviceinriktad person som är noga med att säkerställa att du genomför ditt arbete med hög kvalitet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm och övriga Mälardalen Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: processingenjör, process engineer, processpecialist, process specialist, GMP, GxP, medtech, pharma, konsult, consultant,

Referens

2838601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till