Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior problemlösare med passion för utveckling i C jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior problemlösare med passion för utveckling i C på Framtiden

Junior problemlösare med passion för utveckling i C

Framtiden Lund, Skåne län Heltid

Är du i början av din karriär som utvecklare och vill ge dig själva bäst förutsättningar för att lyckas? Ta chansen att söka tjänsten som embeddedutvecklare hos vår kund, här trivs du som vill framåt, omges av hjälpsamma kollegor och har ett genuint teknikintresse!


DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra ett team som ansvarar för utveckling av inbyggd mjukvara till Axis produkter. Här jobbar du i projektform för att ta fram ny funktionalitet och se till att den övriga Linuxplattformen kvalitetssäkras inför lansering på marknaden. Projekten sträcker sig mellan 8-24 månader och du ingår i ett team med duktiga kollegor. Du är delaktig i hela processen och jobbar med innovativa projekt med den senaste tekniken.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckling av mjukvara, främst i C
  • Programmering i Linuxmiljö
  • Design och implementation av ny funktionalitet

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!


DIN PROFIL

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, systemutveckling, teknisk fysik eller liknande Erfarenhet av Linux
  • Engelska i tal och skrift
  • Duktig på hårdvarunära programmering

Meriterande:
  • Erfarenhet från programmering på fritiden

Du är engagerad och vill uppnå resultat. För att lyckas och trivas i den här rollen så älskar du att programmera, du gillar utmaningar och problemlösning och du kan arbeta självständigt. Som person är du ödmjuk, positiv och ansvarsfull. Du gillar att jobba i ett högt tempo, komma med nya idéer och hitta lösningar på problem

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Eftergymnasial utbildning inom IT, systemutveckling, teknisk fysik eller liknande Erfarenhet av Linux Engelska i tal och skrift Duktig på hårdvarunära programmering
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000014854690