Jobbet Junior Platschef inom mark och anläggning till Belstroj! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Platschef inom mark och anläggning till Belstroj! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Belstroj expanderar kraftigt och har nu öppnat en ny avdelning inom mark och anläggning. Det är därmed dags att utöka med ännu fler duktiga och drivna medarbetare och söker nu dig som är redo att ta dig an rollen som Platschef i Stockholm. För Belstroj är din kunskap, inställning och personliga mognad viktigare än vad du gjort tidigare. Har du tidigare arbetat ute på fältet i projekt och vet vad det innebär att vara platschef? Tror du helt enkelt att du har det som krävs för att kunna bidra till Belstrojs fortsatta tillväxt? Om ditt svar är ja på den frågan så ska du definitivt läsa vidare!


Om tjänsten
Belstroj är specialiserade på platsgjutning, stomkomplettering och byggservice och arbetar endast med egen personal, där varje hantverkare på arbetsplatserna har sin spetskompetens inom ett segment, vilket bidrar till hög konkurrenskraft på marknaden. Belstroj arbetar både i statliga och privata projekt och riktar sig främst till total- och generalentreprenörer i storstadsregionerna. Genom kontinuerlig tillväxt har företaget ökat sin omsättning med 50 procent från 2016 till 2018 och fortsätter att växa än mer. Företaget präglas av entreprenörsanda, individens bidrag till helheten och korta beslutsvägar där man på kort tid har utvecklat och expanderat sin verksamhet i Sverige.

Hos Belstroj erbjuds du

• Bli en del av ett snabbt växande företag som ligger i framkant när det kommer till digitalisering och effektivisering inom sin bransch
• Arbeta med moderna metoder
• Tydlig och strukturerad introduktion för att snabbt bli en naturlig del av Belstroj
• Flexibla arbetstider och frihet under eget ansvar
• Bra lön och förmåner
• Tjänstebil

Arbetsuppgifter
Som Platschef kommer du börja med att ansvara för ett projekt för att sedan utöka till fler i den takt du blir varm i kläderna. Du kommer arbeta ute på projekten som kommer vara i Stockholm med omnejd.

Du kommer t.ex. ha ansvar för:
• Dagligen rapportera avvikelser internt i projektorganisationen
• Fylla i dagboken, i synnerhet ÄTA- och UE-arbeten, förekonomisk reglering och avstämning
• Regelbundet hålla fysisk arbetsplatsdokumentation uppdaterad
• Leveransplanering och avrop av material och förnödenheter i samråd med projektledare
• Följa upp materialbeställningar mot anbudskalkylen
• Tidsplanering, avrop av UE/UL/UK
• Delta på skyddsronder och möten med beställare

Tjänsten passar dig som trivs med att ha fria händer och korta beslutsvägar. På Belstroj är det högt i tak och alla medarbetares åsikt värderas högt. Då tjänsten är på en ny avdelning i Stockholm blir du en viktig spelare och förväntas bidra med din kunskap inom området för att utveckla arbetssätt och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa.

Då Belstroj är öppen för dig som är junior inom branschen så kommer rekryteringsprocessen innehålla både praktiska och logiska tester för att mäta din kunskap inom området samt personlighetstester för att veta att du är rätt person för tjänsten.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har relevant eftergymnasial utbildning, med fördel inom mark och anläggning
• Har kunskap om hur arbete ute i projekt inom bygg/mark/anläggning och hur det går till, kunskap som du skaffat dig från praktik eller arbete
• Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare mark- och anläggningsprojekt eller byggprojekt där du t.ex. varit arbetsledare, grävmaskinist eller liknande. Viktigast är att du förstår vad det handlar om, varför vi gräver, varför vi tar bort massor etc.

Tjänsten innebär många dagliga utmaningar, vilket ställer krav på att du har en lösningsorienterad inställning och förhållningssätt i alla situationer du ställs inför. Vi ser även att du har en strukturerad sida där du har förmågan att sätta en genomtänkt planering med rimliga tidsplaner som du också aktivt arbetar för att genomföra. Du behöver ha en resultatorienterad inställning i ditt dagliga arbete där du också är orädd inför att ta beslut och stå för dem.

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Placering: Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Belstrojs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Belstroj här

Referens

15033582-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till