Jobbet Junior orderkonstruktör sökes till Idesta Foodtech AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior orderkonstruktör sökes till Idesta Foodtech AB! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av produktionsarbete och är redo för nästa steg i karriären? Vill du arbeta som orderkonstruktör? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en junior orderkonstruktör till Idesta Foodtech AB i Malmö. Idesta Foodtech producerar kvalitetsprodukter till storkök och restaurang med fokus på design, kvalitet och funktionalitet. Utmärkande för produkterna är tryggheten i hantering, matsäkerhet, matkvalitet samt hållbarhet. Idesta Foodtech erbjuder specialprodukter efter kundens behov och önskemål. Företaget har funnits sedan 1929 och har en gedigen erfarenhet av produktion och leverans.

Som orderkonstruktör på Idesta Foodtech kommer du ta fram konstruktionslösningar, produktionsunderlag och modeller för olika produkter. I denna tjänst kommer du också att arbeta med inköp av specialmaterial, avskrivning av material på rekvisition och dokumentation. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs följande:
- vana av att arbeta i produktion och med montering
- tidigare erfarenhet av arbete i AutoCAD och Inventor
- god datorvana
- körkort
- flytande svenska och engelska, i tal såväl som skrift
Idesta Foodtech präglas av snabba beslutsled, vilket gör att alla medarbetare har stor delaktighet. Som orderkonstruktör kommer du också ha möjlighet att driva egna projekt.

Tjänsten är på heltid och startar 13/8 eller enligt överenskommelse. Till att börja med är tjänsten ett bemanningsuppdrag, där du är anställd av StudentConsulting men arbetar på plats hos Idesta Foodtech i Malmö. Om alla parter är nöjda kommer du därefter övergå i anställning på Idesta Foodtech. Arbetstiderna är måndag-torsdag 7-16, fredag 7-13.

Detta söker vi:

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlighet och intresse av att lära sig. Du är därför driven, ödmjuk och är intresserad av att utvecklas till en framgångsrik orderkonstruktör. Vi ser gärna att du har någon form av relevant utbildning, men det är inget krav. Du kommer arbeta i ett team med två andra orderkonstruktörer med stor vana och erfarenhet, vilka kommer stötta dig i din utveckling.

Som person är du lösningsorienterad, innovativ och initiativtagande. Du uppskattar att dela med dig av kunskap och stöttar andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Du agerar på egna initiativ för att få saker att hända och tar ansvar för resultatet, samt kommer gärna med förslag på förbättrings- och utvecklingsområden i arbetet.

Låter det som tjänsten för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: orderkonstruktör, konstruktör, AutoCAD, Inventor, produktion

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43327

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Transportkoordinator till Yara Malmö Academic Work
Vi söker lärare till Sfi! Malmö Malmö Stad
Drupalutvecklare till Axis.com Lund Axis Communications
Säljare hushåll - Elgiganten Hässleholm Hässleholm Elgiganten AB
Kassapersonal Elgiganten Hässleholm Elgiganten AB
Lärare i Engelska Malmö Malmö Stad
Full-stack .NET Developer - Malmo Malmö Nigel Frank International
Mjukvaruutvecklare i .NET Lund Nigel Frank International
Account Manager till Xllnc Advise Recruitment AB Malmö Xllnc advice recruitment AB
INFOTAINMENT WIZARD TO KOENIGSEGG Ängelholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till