Jobbet Junior orderhandläggare sökes till Atlas Antibodies i Bromma! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior orderhandläggare sökes till Atlas Antibodies i Bromma! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du nyligen tagit studenten och söker ett långsiktigt uppdrag där du kan utvecklas i ett spännande bolag? Är du noggrann, trivs att hantera siffror och har en administrativ förmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Atlas Antibodies är ett växande livsvetenskapsföretag med stora FoU-investeringar och lönsam tillväxt. Företaget grundades 2006 som en startpunkt från det svenskbaserade Human Protein Atlas-programmet. Idag har företaget egna produktionsanläggningar och erbjuder högkvalitativa produktlinjer med försäljning av antikroppar och kommersialisering av forskningsresultat främst inom antikroppsbaserad diagnostik och terapi. Företaget marknadsför och säljer sina produkter globalt genom flera distributionskanaler och utforskar nya tillväxtområden för att möta kundernas behov. Företaget har idag cirka 55 medarbetare och ett kontor beläget i Bromma.

Till vår kund, Atlas Antibodies söker vi nu en junior orderhandläggare för ett heltidsvikariat på 11 månader med stor chans till förlängning. Rollen som orderhandläggare är uppdelat i två delar, orderhantering och kundtjänst. I rollen kommer du främst att ta emot och registrera ordrar ifrån kundens distributörer samt vara behjälplig i frågor kopplat till ordern såsom leveranstider, orderstatus, kostnader och produkter. Orderhantering hanteras i systemet Microsoft Dynamics 365 och beställningarna inkommer framförallt via mail på engelska. Därmed är det av vikt att du behärskar engelska, framförallt i skrift.

Tjänsten beräknas starta på heltid i mitten av juni och löper till maj 2020, med stor chans till förlängning. Arbetstiderna är belagda under kontorstider, måndag- fredag kl. 8-17. Uppdraget är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Atlas Antibodies. Vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker nyligen har tagit studenten och söker ett långsiktigt uppdrag där du kan få mer erfarenhet inom orderhantering. För att vara relevant för tjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter från administration men detta är inget krav. Du har en god datavana och lätt för att arbeta med siffror, där erfarenhet från ERP-system är starkt meriterande. Som person ser vi att du är snabblärd, noggrann och analytisk. I ditt arbetssätt är du självgående, har en administrativ förmåga och är strukturerad då du kan hantera flera processer på samma gång. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift.

Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48537

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till