Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior orderberedare sökes till ledande företag inom kommunikationsnät jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior orderberedare sökes till ledande företag inom kommunikationsnät på Framtiden

Junior orderberedare sökes till ledande företag inom kommunikationsnät

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Har du nyligen gått ut gymnasiet och är i början på din arbetskarriär? Vill du arbeta med planering, 1st linesupport, kundbokning och koordinering? Då kan du vara vår nya kollega!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Orderberedare hos vår kund kommer du tillsammans med ditt team att koordinera tekniker och slutkunder (privatpersoner) genom bokningar för byten av elmätare. Du kommer också att agera som 1st linesupport till samma slutkunder där du tar emot allmänna frågor, reparationsförfrågningar och ombokningar.
Kontakten med tekniker och kunder sker via telefon och mejl och all information administreras via företagets egna hanteringssystem.

Detta är en tidsbegränsad anställning om 1 år med stora chanser till förlängning.

Om företaget
Vår kund startade upp sin verksamhet under 90-talet men är idag en gigantisk koncern bestående av fler än 10 bolag. Bolagen jobbar tillsammans för att planera, projektera, bygga och underhålla infrastruktur och kommunikationsnät, så som fiber och el.
Dem finns på fler än 30 orter i Sverige men även i Norge. För tillfället består koncernen av 900 kollegor och omsätter 1,5 miljarder.

Din profil
Vi söker dig som kan förmedla professionalitet och glädje till våra kunder och tekniker. Du bör vara flexibel, positiv och en riktig teamspelare! Vi värdesätter personlighet högst.


Skallkrav:
-God samarbetsförmåga
-God kommutativ förmåga
-Flexibilitet
-Flytande svenska

Meriterande:
-Tidigare erfarenhet från serviceyrken (butik, restaurang, support)
-Tidigare administrativ erfarenhet

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tidsbegränsade anställning kommer du vara anställd genom oss på Framtiden AB.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Mölndal
Arbetstider: 7:30-16:30 alt 10:30-19:30 alt 8:00-16:30 (jobb endast vardagar)
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Skallkrav: -God samarbetsförmåga -God kommutativ förmåga -Flexibilitet -Flytande svenska Meriterande: -Tidigare erfarenhet från serviceyrken (butik, restaurang, support) -Tidigare administrativ erfarenhet
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063164187