Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior operativ projektledare till First Mover Group jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior operativ projektledare till First Mover Group på Academic Work

Junior operativ projektledare till First Mover Group

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
För dig med erfarenhet inom lager eller logistik finns nu möjligheten att söka rollen som junior operativ projektledare på First Mover Group. Här får du arbeta i en bred roll där du primärt kommer arbeta som operativt med planläggning av logistikprojekt och resursbemanning, men även stötta seniora projektledare i deras projekt. Ansök idag då vi arbetar med löpande urval.


Om tjänsten
First Mover Group är den enda aktören i hela Skandinavien som erbjuder en helhetslösning för lokalflyttar. De stöttar kunden genom hela processen, från att behovet dyker upp, tills att kunden kommit på plats i sina nya lokaler. FMG ger sina kunder avlastning och möjlighet att fokusera på sin egen leverans under tiden genom att projektleda hela eller delar av flytten. Kvalitet och god service är deras fokus genom projekten.

Nu söker FMG förstärkning i Stockholm i form av en Junior Operativ Projektledare som kommer bli en del av detta familjära bolag som drivs av att arbeta tillsammans med en stark framåtanda. I rollen som operativ projektledare kommer du kunna bidra genom att med god service och stort ansvarstagande säkerställa kvalitet och service genom hela projektet.

Du erbjuds

* Att bli en del av ett professionellt och familjärt bolag, där kulturen präglas av; Professionella, Tillsammans och Framåt.
* Ett varierande arbete där du främst stöttar seniora kollegor i olika projekt, men även arbetar operativt i egna projekt.
* Ett flexibelt arbete där du både kan arbeta på kontoret och hemifrån.
* Goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Arbetsuppgifter
I rollen som junior operativ projektledare kommer du primärt arbeta operativt med projekt och leveransplanering, men då rollen är bred och det händer mycket på företaget kommer du få insikt i många delar av projektledarrollen. Du kommer bland annat ansvara för att:

* Ansvara för planläggning av logistikprojekt och säkerställa att projektets olika faser följer tidsplan.
* Inventera kunders lokaler inför flytt.
* Märka upp allt hos kunden som ska ingå i flytten.
* Ha övergripande koll på logistiken kring flytten, såsom exempelvis behovet av resurser vid transport.

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning såsom ekonomi, logistik eller projektledning.
* Har viss erfarenhet från en roll inom lager/logistik där du fått arbeta med- eller leda delar/hela operativa arbetet. Erfarenheten kan ha erhållits heltid efter avklarade studier, alternativt deltid vid sidan av studierna.
* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
* Innehar B-körkort
* Har tidigare erfarenhet från ett servicerelaterat arbete vilket gett dig god vana av kundbemötande och kommunikation.

Vi söker dig som ser positivt på möjligheten att komma in i en roll i ett företag som växer på den svenska marknaden. Då First Mover Group är i en fas av expansion och utveckling ser vi gärna att du är prestigelös och kan arbeta i en miljö där alla ramar inte är helt satta ännu. Detta innebär å andra sidan att du får möjlighet att forma utvecklingen av både företaget såväl som din egen roll framåt genom att ta initiativ och komma med goda idéer. Slutligen ser vi gärna att du är samarbetsvillig och föredrar god kommunikation både internt mot kollegor såväl som kunder i syfte att ge god service.

Övrig information

* Start: Omgående
* Arbetstider: Arbetstiden kommer variera beroende projekt. Ibland förekommer tidiga morgonar, sena kvällar och helger.
* Placering: Norsborg, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FMGs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
First Mover Group är den enda aktören i hela Skandinavien som erbjuder en helhetslösning för lokalflyttar. First Mover Group stöttar kunden genom hela processen, från att behovet dyker upp, tills att kunden kommit på plats i sina nya lokaler. FMG ger sina kunder avlastning och möjlighet att fokusera på sin egen leverans under tiden genom att projektleda hela eller delar av flytten. Kvalitet och god service är deras fokus genom projekten.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059408-SE