Jobbet Junior nätverkstekniker sökes till direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior nätverkstekniker sökes till direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad inom nätverksteknik? Vill du, tillsammans med ett kompetent team, delta i utvecklingen mot det digitaliserade samhället? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi för vår kunds räkning en junior nätverkstekniker till en direktrekrytering i centrala Stockholm. Vår kund är ett företag inom telekom och deras affärsidé är att möjliggöra digitalisering genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster. Med deras egna datahallar, datanät och telefonitjänster utgör de därför en viktig aktör i digitaliseringen i hela Sverige. De strävar mot att vara marknadens främsta infrastruktursoperatör med marknadens nöjdaste kunder. I kundregistret finns företag, både inom privat och offentlig sektor.

Just nu söker de ett nytt tillskott i form av en junior nätverkstekniker! I rollen ingår man i en avdelning med kompetenta och erfarna kollegor som man kommer att ha ett tätt samarbete med. Det är en flexibel roll där man utgår från deras kontor i centrala Stockholm. På sikt erbjuds också goda utvecklingsmöjligheter, då man till exempel får designa skräddarsydda lösningar efter kundens behov och arbeta ute hos deras kapacitetskrävande kunder.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
- Ta emot nätverksrelaterade frågor och ärenden från tekniker på fält
- Testa och granska konfigurationsunderlag och sätta ihop tjänster utifrån detta
- Migrering av nättjänster och framställning av migreringsrapporter

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetsplatsen är belägen centralt i Stockholm och kontorstider tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som nyligen tagit examen från en relevant utbildning inom nätverk. Kanske är utbildningen i form en högskoleingenjörsexamen, kanske en yrkeshögskoleexamen. Om du har motsvarande arbetslivserfarenhet av nät inom operatörsbranschen kan det vara aktuellt som alternativ till utbildning. Du har genom dina studier eller arbete fått erfarenhet inom IP och nätverk. Har du programmeringskunskaper ser vi det som meriterande.

I och med att rollen innebär en hel del kundkontakt ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av kundnära roller där du fått telefonvana. Du har en god struktureringsförmåga och tar personligt ansvar för ditt arbete, samtidigt som du samarbetar väl med andra. Stämmer denna beskrivning in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49089

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till