Jobbet Junior nätverkstekniker sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior nätverkstekniker sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av teknik och söker en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter? Är du dessutom en problemlösare som tycker om att ta dig an tekniska utmaningar? Då är denna tjänst som nätverkstekniker något för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vår kund förstärkning i form av en nätverkstekniker. Vår kund är ett kunskapsföretag inom datakommunikation. Deras affärsidé är att leverera, installera, driftsätta och genomföra fortlöpande underhåll inom affärsområdet. Målgruppen är både små och medelstora företag som har ett behov av kontinuerlig drift och support av sina kommunikationsprodukter. Vår kund erbjuder både IT-support och serverlösningar till ett femtiotal kunder.

Dina uppgifter kommer, bland annat, vara att:
- Felsöka i servermiljö och se till att företagets tjänster fungerar som de ska.
- Ha kontakt med företagets befintliga kunder, och implementera lösningar till nya kunder.
- Lösa diverse inkommande ärenden.
- Arbeta proaktivt med utveckling av företagets tjänster.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag-fredag, kl. 08-17 och kontoret ligger i Kista. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs ingen eftergymnasial utbildning, även om det är meriterande om du har en utbildning inom IT. Det är även meriterande om du har arbetat med liknande roller, alternativt att du arbetat med IT-drift eller intern support. Du har goda kunskaper inom VMware och grundläggande kunskaper inom Windows server. Vidare är det meriterande om du har viss kunskap inom Active Directory, Cisco eller Storage.

Som person ser vi att du är serviceminded, då du kommer att ha kontinuerlig kontakt med företagets kunder. För att lyckas i rollen har du även ett tekniskt intresse, är driftig och strukturerad. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44495

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till