Jobbet Junior Nätverksingenjör till ÅF har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Nätverksingenjör till ÅF publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du en högskoleutbildning inom Nätverksteknik eller Data och Telekommunikation och vill börja din karriär på ett framgångsrikt bolag? Då är tjänsten som junior nätverksingenjör hos ÅF något för dig!

Information om uppdraget:

ÅF är ett starkt företag som fortsätter att växa. De är nu inne i en expansiv fas och söker därför efter drivna nätverksingenjörer.

ÅF söker kollegor till deras team med vassa konsulter som jobbar med migrering och nätdesign.
Som Junior Nätverksingenjör kommer du att hjälpa ÅF:s kunder att migrera, uppgradera och konfigurera routrar, switchar och annan aktiv utrustning, samt frågor kring nätverksdesign, test, installation, felsökning och konfiguration inom komplexa nätverk. Uppdragsgivarna är tillverkare av nätverksutrustning, operatörer och stora företag med egen infrastruktur.
Vi söker dig som vill jobba med migrering, konfigurering och implementation av hårdvara och mjukvara i nätverk. Du kommer att ingå i ett team och få den stöttning som krävs för att utvecklas till en självständig nätverksingenjör.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer bli anställd av Student Consulting och sedan uthyrd till ÅF. Vid ett välfungerande samarbete finns stor chans att du blir övertagen av ÅF efter 6 månader.

Detta söker vi:

Vi tror att du har en bakgrund inom data och telekommunikation och/eller utbildning inom Nätverksteknik från högskola.
Du kommer att arbeta med vanliga routingprotokoll och avancerad switching såsom:
- OSPF, IS-IS, BGP, MPLS, VPN och Avancerad L2 switching. Meriterande är kunskap inom Unix, Brandväggar, IDS/IDP (Cisco ASA, Juniper eller Checkpoint), Certifieringar såsom CCNA, CCNP och CCIE eller motsvarande inom Juniper, Huawei, Wireless LAN (WiFi) och Alcatel. Svenska och engelska är ett krav.

Som person är du driven och positiv och du är redo att ta dig an nya spännande utmaningar och uppdrag. Du är ödmjuk och för att trivas som konsult hos ÅF är det viktigt att du har ett positivt sätt samt är öppen för nya utmaningar. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42334

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Junior Sales Controller till Dafo Tyresö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
HR - Partner till Bravida i Västerås Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Controller till MSAB Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vi söker Säljchef till vår nya satsning! Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Erfaren Motorman sökes till Västerås! Enköping StudentConsulting
Erfaren Motorman sökes till Västerås! Stockholm StudentConsulting
Innesäljare Stockholm Stockholm Made for Sales
Senior Redovisningskonsult Sundbyberg Michael Page
Recruitment Consultant - Supply Chain Stockholm Michael Page
Produktionstekniker Södertälje Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.