Jobbet Junior montör till stort elektronikbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior montör till stort elektronikbolag! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Älskar du teknik och vill ha en tjänst där du jobbar mycket praktiskt? Då kan detta vara en tjänst för dig. Nu söker vår kund en ny montör inom monteringen av ejektorer omgående. I tjänsten kommer du att arbeta i ett team om 18 personer och vara delaktig i att läsa av testresultat samt montering av deras elektroniska produkter. Du får ta del av en spännande bransch och bolaget som genomgår en förändringsresa där du har chansen att både utvecklas som utmanas.


Om tjänsten
Academic Work söker för vår kunds räkning en montör inom produktion av elektronik och bildskärmsprodukter. Detta är ett konsultuppdrag tillsvidare. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid.

Arbetsuppgifter
Som montör kommer du att arbeta med att bygga ejektorer till deras jet-printers. Avdelningen är en del av affärsområdet Assembly Soulutions. Ejektorerna är en patenterad teknik som vår kund är ensamma om i världen! Detta innebär därför att du får möjlighet till att få en god teknologisk inblick.

Du kommer du tillhöra en linjeproduktion där det finns 4 positioner. 3 stycken positioner i linan där du som ny till en början kommer att få lära dig 1 position men med målet att lära sig alla positioner framåt för att kunna rotera och få omväxling i sin arbetsdag. Framåt finns eventuell möjlighet till att ta en arbetsledande roll.

Du kommer till exempel att:

• Testa och stämma av ejektorer
• Jobba med montering utav små delar
• Jobba i renrumsmiljö

Tjänsten passar dig som har ett stort teknikintresse och vill komma in på arbetsmarknaden i en praktisk tjänst. Vill du dessutom utvecklas och lära dig mer om montering har du kommit rätt.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta praktiskt
• Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning natur, fordon eller likande.
• Är flytande i svenska, i tal och skrift och god förståelse för engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering men vi kommer lägga stor vikt vid personlighet då ambitionen är att denna person framåt ska kunna ta en ledarroll om så önskas.

Som person är du driven, initiativtagande och social. Du är prestigelös och har lätt för att lära dig. Vidare ser vi att det är viktigt med ditt tekniska intresse och att du tycker om att arbeta praktiskt.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, långsiktigt
• Placering: Täby, Stockholm
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15035058-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till