Jobbet Junior mjukvaruutvecklare till teknikkonsultföretag sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior mjukvaruutvecklare till teknikkonsultföretag sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du nyutexaminerad ingenjör? Drivs du av teknik? Är mjukvaruutveckling något som ligger dig varmt om hjärtat? Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter
I rollen som nyutexaminerad mjukvaruutvecklare kommer du arbeta självständigt i olika projekt som du blir tilldelad av en projektledare. Till största del kommer du sitta tillsammans med dina kollegor inhouse på kontoret men även ute hos kund. Områden som du kommer beröra är bland annat systemering, arkitektur, programmering och design till implementation och verifiering. Som junior mjukvaruutvecklare får du möjlighet till en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, vilket skapar stora förutsättning för att du både ska kunna bredda och fördjupa dina kunskaper inom omårdet. I en inledande fas kommer du få en mentor på plats som kommer att stötta dig i ditt dagliga arbete. När du kommit in i ditt arbete kommer du få ta mer plats, vara ute hos kund, följa med på mässor och andra evenemang inom ert område.

Om företaget
Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag. Företagets kunder finns i segment som inom flyg och försvar, telecom, verk, myndigheter samt industri. Vår kunds bas finns i Norden och de arbetar även internationellt tillsammans med deras kunder. De växer både organiskt och genom förvärv och de har nästan 1 900 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. De erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Din profil
Skallkrav: Ingenjörsexamen inom relevant område Svenska Meriterande: Erfarenhet av konsultbranschen Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter För att passa i rollen som junior mjukvaruutvecklare hos vår kund tror vi att du bör drivas av att göra skillnad och att du är en person som ser möjligheter i problem. Du vill växa i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet och du gillar även människor lika mycket som teknik. För denna tjänst kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående Placering: Linköping Omfattning: Heltid Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Referens

20877

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till