Jobbet Junior mjukvaruutvecklare till spännande kund i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior mjukvaruutvecklare till spännande kund i Jönköping publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och utveckla framtidens intelligenta maskiner? Vill du stärka din kompetens genom att arbeta i en tekniskt komplex miljö? Vill du dessutom vara en del av ett team bestående av kompetenta kollegor som har roligt på jobbet? Då har vi tjänsten för dig!


ansvarsområde.

Som mjukvaruutvecklare kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta med hårdvarunära programmering. Du kommer att arbeta med C-programmering i Eclipse-miljö.

Du blir del av en avdelning som idag består av ca 55 duktiga kollegor och befinner sig i expansiv fas. Avdelningen består i sin tur av ett antal scrum team med 4-7 personer som arbetar enligt scrumliknande metodik där det löpande arbetet delas upp i sprintar. 

Rollen handlar om att förstå den tekniska miljön och göra allt från att uppdatera drivrutiner, testning, utveckla algoritmer osv. Majoriteten av arbetet innefattar nyutveckling och en mindre del förvaltning.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom t.ex. datateknik, inbyggda system, robotik, teknisk fysik eller annan utbildning
som kan anses som relevant för rollen och därmed fått kunskap inom C-programmering. 

I och med att du kommer att arbeta i team så ser vi att du har god samarbetsförmåga. Då man i rollen som mjukvaruutvecklare kan stöta på problem som det inte finns något svar på idag, så ser vi att du är kreativ och initiativtagande som person.

Det viktigaste av allt är att du har ett brinnande intresse för teknik och vill vara en del av den spännande resan framöver att utveckla ny teknik.


ansökan.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. För mer information, kontakta Penny Fielder på penny.fielder@randstad.se eller 0725083398

Referens

201290372

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till