Jobbet Junior mjukvaruutvecklare till Gyros Protein Technologies! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior mjukvaruutvecklare till Gyros Protein Technologies! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du junior i karriären och brinner för IT och Life Sciences? Kanske tar du examen vid årsskiftet och vill vara med och utveckla mjukvara som gör skillnad? Om du dessutom trivs i ett klimat med högt i tak och korta beslutsvägar kan detta vara din nya utmaning. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

Academic Work söker två juniora mjukvaruutvecklare till Gyros Protein Technologies.
Företaget utvecklar en analysplattform som används inom forskning och utveckling, huvudsakligen av läkemedelsföretag. De har med sin produkt Gyrolab, och tillhörande kit, skapat en automatiserad lösning för immunoanalyser, som markant ökar effektiviteten i kundernas processer. Som junior mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta i ett team som bland annat utformar produktens mjukvara, vilket du kan läsa mer om här.

Mjukvaruteamet består i dagsläget av fem personer som sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap och arbetar under ledning av Mårten, Director R&D. Mårten har arbetat på Gyros Protein Technologies i 18 år och besitter stor kunskap inom sitt område. Företagets ledarstil präglas av frihet under ansvar, och Mårten liksom de övriga medarbetarna delar mer än gärna med sig av sin kompetens för att du ska utvecklas till din fulla potential.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gyros Protein Technologies. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns även goda möjligheter att uppdraget övergår till fast anställning på Gyros Protein Technologies efter en viss tid.

Kandidatprofil

Som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta i projektform, där du kommer att få vara en del av projektets alla faser från kravställning till testning och lansering. Under din första tid på Gyros Protein Technologies kommer du att få en gedigen introduktion av dina erfarna kollegor samt få möjlighet att verkligen förstå produkten genom att lägga stort fokus på testning och verifiering. Teamet använder sig av ett agilt arbetssätt och arbetar med Scrum.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill få möjlighet att arbeta med en intressant teknologi som har stor betydelse för läkemedelsindustrin. Gyros Protein Technologies har korta beslutsvägar, vilket är en fördel om du uppskattar ansvar och att själv vara med och påverka projekten och produkterna.

* Har en relevant högskole- eller universitetsutbildning, där du exempelvis läst en utbildning inom molekylär bioteknik eller till datavetare.
* Har goda kunskaper i C#, Java eller C++ och har lätt för att lära dig nya programmeringsspråk
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du har ett intresse för bioteknik och Life Sciences. Vi tror att du som söker bor i eller i närheten av Uppsala. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Som person tror vi att du är problemlösande där du självständigt samlar in information och identifierar resurser för att lösa uppgifter. Du har förmågan att bryta ned problem och förstå långsiktiga konsekvenser av olika lösningsförslag. Vidare är du noggrann och är uppmärksam på detaljer i arbetet. Slutligen är det viktigt att du gillar att arbeta i team samt är bra på att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse, dock senast februari 2019.
* Omfattning: Heltid, ca 38h/v med möjlighet till flex.
* Placering: Uppsala, Science Park
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gyros Protein Technologies önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15018157-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till