Jobbet Mjukvaruutvecklare till finansiell koncern har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare till finansiell koncern publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du intresse för mjukvaruutveckling, ekonomisk matematik och analys? Vi söker en junior talang som vill skapa ”edge” till sin karriär inom bank och finans.
Urval sker löpande, så vänta inte med ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du som junior utvecklare kommer ingå i ett team om ca 10 erfarna utvecklare. Teamet jobbar i sin helhet med att analysera och validera risker på marknaden internt och externt. För att klara av just detta behövs mjukvaruutvecklingen och tekniken, där kommer du in i bilden.

Vi letar efter en talang som vill börja sin karriär som ”quantitative developer” hos vår kund. Som utvecklare kommer du var med i hela kedjan, från analys och validering, till modellering och uppbyggnad, nya gränssnitt med mera. Vi tror att du brinner för att jobba efter ” best practices” samt har ett intresse för finanisella instrument, utveckling och matematik.

Tjänsten innebär en introduktionsplan med seniora kolleger för att lära och komma igång. Vår kund går mot ny teknik och framtiden, vi ser gärna att du även har ett intresse här!

Om företaget
Företaget är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Företaget vill göra det möjligt för människor att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder de ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning.

Din profil
Skallkrav:
• Relevant utbildning inom mjukvaruutveckling
Engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i något av följande: Phyton, Java, C#, C++

Meriterande:
• Relevant erfarenhet
• Versionshantering, GIT
• Agilt arbetssätt
• Molnbaserad utveckling
• Google cloud
• Azure
• AWS
• Databasutveckling

Som person är du kommunikativ och vågar ta för dig. Vi tror att du har en finansiellt intresse och samtidigt brinner för utveckling.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Ort: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående enl. ök

Referens

21993

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till