Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior mjukvaruutvecklare som räddar liv! jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior mjukvaruutvecklare som räddar liv! på Friday

Junior mjukvaruutvecklare som räddar liv!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltidsanställd/deltidsanställd

En ambulans med påslagna blåljus och sirener susar snabbt fram genom trafiken för att rädda en människa i nöd. Känslan av att du bidragit till ambulansens snabba uttryckning är helt underbar! Samhällsnyttan är verkligen påtaglig när man jobbar med teknik som räddar liv. Kanske är det du som är CSAM Public Safety:s nästa juniora mjukvaruutvecklare?

CSAM Public Safety är ca 55 personer. Huvuddelen sitter i Göteborg, men dem har även kontor i Stockholm och i Valencia, Spanien. Så klart har dem även ”hemmakontor” där det är helt ok att vara också. CSAM satsar framåt och utökar teamet inom Public Safety där de söker nyfikna utvecklare som brinner för innovation och bidrar med framåtanda. CSAM Public Safety genomsyras av en mentalitet där alla hjälps åt och delar med sig av sin kunskap – vill du jobba i denna inspirerande miljö där du dessutom bidrar till samhället – då har du nu chansen!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för CSAM Public Safety:s räkning en junior mjukvaruutvecklare till deras utvecklingsteam i Göteborg. CSAM Public Safety är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar informationsteknik för verksamhetskritiska system i internationell miljö. Hur häftigt att arbeta med en produkt som faktiskt räddar liv? När du börjar hos CSAM Public Safety kommer du att vara med på en resa där dem utvecklar ny funktionalitet, lyfter deras arkitektur till containrar och flyttar in i molnet. Du kommer att tillsammans med de andra i utvecklings-teamen se till att detta görs på bästa sätt.

CSAM har en komplett mjukvaru-stack och det finns möjlighet att jobba både med back-end och front-end (User Interface) över tiden. Bolagets ledord är användarvänligt, automatisering och enkelhet. Hos oss på CSAM Carmenta ser vi också till att ha kul på jobbet – vi tror att om man har roligt tillsammans med sina kollegor så gör man också ett bra jobb!

VI SÖKER DIG SOM:

Vi söker dig som har passion för programmering och ständigt vill utveckla dina färdigheter, samt gärna delar med dig av dina kunskaper och idéer till hela teamet. Utöver din universitets-/högskoleexamen inom mjukvaruutveckling är du som person en teamplayer med en positiv inställning och can-do-mentalitet. Vidare är du är duktig på att hitta lösningar som du är bra på att förmedla i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vidare ser CSAM att du har goda kunskaper i:

 • .NET och C#
 • Git

Följande tekniker är "bra att ha" men absolut inget krav:

 • RESTful APIs
 • Databaser, t.ex. SQL och Non-SQL
 • Containers och orkestrering, gärna Kubernetes
 • Loggning och övervakningsverktyg såsom Elastic, Prometheus eller Grafana

OM KUNDFÖRETAGET: 

CSAM Carmenta Public Safety är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar informationsteknik för verksamhetskritiska system i en internationell miljö. Våra produkter och lösningar används till exempel i avancerade ledningssystem för blåljusmyndigheter samt i offentliga webbportaler där det ställs stora krav på prestanda och pålitlighet. Vi är del i CSAM Health koncernen med drygt 55 anställda på CSAM Carmenta Public Safety med kontor i Göteborg, Stockholm och Valencia. CSAM Health AS har huvudkontor i Oslo.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Sankt Eriksgatan 5, 404 28 Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, [ Email address blocked ]
 • Lön: Fast månadslön 
 • Start: Enligt överenskommelse

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday746