Jobbet Junior mjukvaruutvecklare sökes till Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior mjukvaruutvecklare sökes till Göteborg publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du en högskoleutbildning inom systemvetenskap? Är du en person som trivs i team och vill vara med och driva arbetet framåt tillsammans med andra? Ansök då redan idag, intervju sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i ett team som består av 6-7 andra medarbetare som arbetar på ett agilt arbetssätt. Du kommer i din roll att arbeta med utredningar, test, kodning och felsökningar. De olika uppgifterna beror på vilken del av projektet/sprinten teamet befinner sig i och kan därför variera en del över tid. Inledningsvis får du en mentor som ser till att du får rätt förutsättningar i din nya roll samt finns tillgänglig om du behöver hjälp.

Om företaget
Hela 40 % av världens mobila trafik överförs via vår kunds nätverk och över 180 länder världen över har kunder som tar hjälp av företagets ledande Informations- och kommunikationsteknik. Med hjälp av sina produkter gör dem de möjligt för kommunikationsbranschen tillsammans med andra sektorer att göra bättra affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter. ”Varje gång du öppnar din smartphone, varje gång du startar upp en app, varje gång du ringer ett telefonsamtal ansluter du till internet. Den anslutningen är vad vi gör!”

Din profil
Vi söker dig med ett stort IT-intresse som trivs med att arbeta i team, ser fördelarna med att dela med sig av kunskap och information. Vi tror att du har ett stort driv och vill ta hela teamet och projekten framåt. Utöver detta är du en driven person som vill lära dig mer och fortsätta utvecklas. Skallkrav: -Högskoleingenjör mot systemvetenskap eller likvärdig utbildning -Kunskaper i C++ -Kunskaper i TCP/IP -Kunskaper i Linux -Engelska i tal och skrift Meriterande: -Erfarenhet av VMware eller RedHat Openstack -Kunskaper i VMs orchestration, Open vSwisth -Kunskaper inom JIRA, Git, Hansoft, EriDoc -Kunskaper inom CEE -Kunskaper inom Packet core -Kunskaper inom Openstack -Kunskaper i integration/implementering -Kunskaper inom troubleshooting

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, tillsvidare Placering: Göteborg Start: Augusti Lön: Enligt överenskommelse

Referens

20170

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till