Jobbet Junior Mjukvaruutvecklare mot produktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Mjukvaruutvecklare mot produktion publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du en mjukvaruutvecklare med god kommunikations- och interaktionsförmåga? Vill du vara med och utveckla applikationer och testscript till produktion? Läs mer om den här tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
Husqvarna AB söker en mjukvaruutvecklare som vill jobba med att producera testscript till produktionen. Du kommer att utveckla applikationer och test för EOL (End Of Line) för slutgiltiga tester av produkter innan de skickas till kund.

Du har dagligen en tät kontakt med produktionen både i Husqvarna och i England. Resor i tjänsten till produktionssiten i England förekommer ca 3-4 gånger per år.

Förutom att utveckla testscript hjälper du även till med att felsöka vid driftstopp. Du är ensam i rollen som mjukvaruutvecklare mot produktion men tillhör och sitter på avdelning för R&D tillsammans med andra mjukvaruutvecklare.

Om företaget
Husqvarna Group is the world’s largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.
Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och klarar av en händelserik vardag. Du trivs med att ha mycket kontaktytor och är serviceminded som person.

Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning inom Mjukvaruutveckling
- Svenska & engelska i tal/skrift

Meriterande:
- C#, .Net

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: 1 december eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Huskvarna

Referens

22064

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till