Jobbet Junior Mjukvaruutvecklare med intresse för open source till Axis Communications har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Mjukvaruutvecklare med intresse för open source till Axis Communications publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Lund
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Fråga dig själv: varför går just du till jobbet? Vill du precis som 15 andra utvecklare på Axis streamingteam känna att det är roligt att göra sitt jobb? Vill du kunna säga att det är kul att gräva i Streamings komplexa kod, att förstå helheten och lösa problem? Det hoppas vi! Nu behövs du med kunskaper inom C och open source. Var med och bidra till en bättre mediaströmning och ha roligt på jobbet du med!

På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som ser lösningar snarare än problem. I detta nu behövs förstärkning av dig som drivs av komplex kod i kombination med gott samarbete.

I streamingteamet sitter idag 15 drivna och programmeringskunniga kollegor som arbetar med mediaströmningen av Axis produkter - hjärtat i Axis verksamhet. Här står upstreamkommunikation och opensource i fokus. Teamet kännetecknas av kommunikativa, hjälpsamma och innovativa personer som alla är passionerade för den senaste tekniken

Jag gillar atmosfären, speciellt i vårt team. Mina utvecklingsmöjligheter är enorma om jag vill. Mina arbetsuppgifter är fortfarande spännande efter fem år i Streaming. Så uttrycker sig några av de som skulle kunna bli dina framtida kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Axis.

Kandidatprofil

Teamet ansvarar för att se till att programmen som releasar firmware-uppgraderingar alltid har en effektiv och fungerade streaminglösning. Till en början kommer du att arbeta med inkommande tickets (felrapporter) av varierande karaktär tillsammans med ytterligare ett par kollegor vilket innebär att du får chansen att kommunicera med flertalet avdelningar på företaget. En av dina blivande kollegor berättar att Under ett år i Streaming har jag ännu inte rättat ett fel i samma kod två gånger, var därför beredd på problemlösning och variation!

Framöver finns också stora möjligheter för dig att arbeta med nyutveckling av ny funktionalitet inom flera olika användningsområden. Vad som är säkert är att du oavsett får arbeta runt avancerad teknik dagligen. C, GBD Debugging, multi-threading , GObject och GStreamer är bara några av de få tekniker du kommer att komma i kontakt med.

* Har examen (eller på väg att ta) inom en datateknisk utbildning, gärna på masternivå
* Har ett brinnande intresse för programmering, open source och avancerad teknik
* Har erfarenhet av programmering, troligtvis i C men även andra språk kan vara aktuella kanske har du arbetat extra på sidan av dina studier, eller har projekt från din skoltid/fritid att visa upp

För att trivas i teamet tror vi att du är en sann problemlösare och en riktig doer. Som person drivs du av resultat och trivs i en kultur som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och vilja av att dela kunskap med sina kollegor. När du gör just detta, delar kunskap, gör du det helst face to face och är noga med hur du kommunicerar. Vidare har du en förmåga att ta för dig och uppskattar omväxling. Du är gärna med och bidrar till att sätta streamingavdelningen ännu starkare på Axiskartan.

Referens

15009440-SE

Liknande jobb

Infotainment wizard till Koenigsegg Ängelholm Academic Work
Embedded Software Developer Lund Axis Communications
Data Scientist Malmö e.on
Spiklinjeoperatör Örkelljunga Wikan Personal AB
Fastighetsskötare/Allt i allo Lund Wikan Personal AB
Är du en fena på att sälja? Malmö StudentConsulting
Studerande och intresse för IT? Malmö StudentConsulting
Operatör Malmö SECURITAS
OVK-besiktningsman Malmö PAf Rekrytering AB
Fastighetsvärderare Malmö Malmö Stad
Erfaren fastighetsvärderare Malmö Malmö Stad
Seniora lärare Malmö Malmö Stad
Researcher till Xllnc Advise Recruitment AB Malmö Xllnc advice recruitment AB
Fruktsorterare Simrishamn Wikan Personal AB
Elektriker Kristianstad Wikan Personal AB
Butikssäljare Malmö MyNewCompany180117072806
Store keeper till globalt bolag Malmö Academic Work
Instrumentation & DCS Engineer Kristianstad Perstorp
Instrumentation & DCS Engineer Landskrona Perstorp
Instrumentation & DCS Engineer Ängelholm Perstorp
Instrumentation & DCS Engineer Hässleholm Perstorp

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till