Jobbet Junior Mjukvaruutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Mjukvaruutvecklare publicerad av Syntronic

Heltidsanställd
Linköping
Fast

Arbetsbeskrivning

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Nu är det snart dags att starta din karriär som nyexaminerad högskole- eller civilingenjör! Visst vill du jobba med- och utveckla morgondagens teknik?

Hos oss på Syntronic i Linköping får du möjlighet att bygga upp din roll som Mjukvaruutvecklare och tillsammans med dina kollegor förväntas ni leverera riktigt häftiga lösningar till våra kunder i teknikens framkant.

I din roll som Mjukvaruutvecklare kommer du bland annat att:

- Designa, utveckla, testa och förvalta inbyggd mjukvara
- Arbeta i verktyg såsom GCC and Eclipse
- Arbeta både individuellt och i team enligt utvecklingsmodeller som definieras av våra kunder eller oss själva 

Vi förespråkar och föredrar Agila arbetsprocesser. En möjlighet som finns för dig som Mjukvaruutvecklare hos oss är att genom Syntronics designkontor i Asien och Nordamerika åka på utlandstjänstgöring i kortare eller längre uppdrag om så skulle önskas.  

Vi söker dig som:

- Är nyexaminerad Civil- eller Högskoleingenjör inom exempelvis Teknisk Fysik, Mjukvaruteknik eller Datateknik.
- Kan kommunicera på både engelska och svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Som Mjukvaruutvecklare hos oss ser vi att du arbetar med ett engagemang och med en stor nyfikenhet. Du är social, kreativ och har ett brinnande intresse för tekniken.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1000 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka in din ansökan senast 9 juni. Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till www.syntronic.com/. 

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att skicka ett mail till rekryterare Josefine Bergqvist på jobexa@syntronic.com

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Referens

5562473305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till