Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior mjukvaruutvecklare inom 5G till Combitech i Karlstad jobb i Karlstad på Combitech AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior mjukvaruutvecklare inom 5G till Combitech i Karlstad på Combitech AB

Junior mjukvaruutvecklare inom 5G till Combitech i Karlstad

Combitech AB Karlstad, Värmlands län Heltid

Vår enhet inom Autonomy and connectivity utökar sin verksamhet och startar upp team i Karlstad. Med ett nära samarbete till våra andra team i Göteborg kommer du få många kompetenta kollegor att utväxla tankar och idéer med för att din kompetens ständigt ska få utvecklas.Din roll som utvecklare

Rollen som utvecklare finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Autonomy and Connectivity. Enheten består av cirka 150 kollegor i Göteborg, en blandning av både juniora och seniora utvecklare med olika bakgrunder. Nu utökar vi vår verksamhet till vårt kontor i Karlstad. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling.

Enheten erbjuder uppdrag inom flera olika branscher så som telekom, radarsystem, fordon och rymd/satellit. Just nu ligger fokus för att utöka vårt in-houseuppdrag inom 5G och mer specifikt signalbehandling. För oss på Combitech är det självklart att du är med och påverkar och styr över dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team med agila processer som arbetar tillsammans i hela produktens livscykel. Du kommer att jobba med programspråk som C, Java och Python samt andra verktyg som Continuous Integration och Continuous Deployment.

Vi erbjuder dig möjligheten att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, såsom projektledning, ledarskap eller en fördjupning inom teknikrollen. Vi tror också på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är i början av din karriär som mjukvaruutvecklare samt har ett stort intresse för teknik. Din utbildning är civil- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning och har kunskaper i C, Java, Python eller liknande programmeringsspråk. Du uppskattar att jobba i team och kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift, det är också meriterande om du behärskar svenska i tal och skrift.


För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en driven och kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer. Du kommer med många nya idéer och hittar lösningar på tekniska utmaningar. Du sätter teamets mål först och gillar att få vara med och påverka gruppens arbete framåt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande.Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.


Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: REQ_09122