SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior mjukvaruutvecklare - C/C++ - AUTOSAR jobb i Gävle på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior mjukvaruutvecklare - C/C++ - AUTOSAR på Syntronic

Junior mjukvaruutvecklare - C/C++ - AUTOSAR

Syntronic Gävle, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Syntronic är inne i en stark tillväxtfas och ska nu bygga upp ett helt nytt team bestående av juniora och seniora utvecklare som kommer arbeta mot den globala fordonsindustrin.

Nu letar vi efter juniora mjukvaruutvecklare som tycker att programmering är det roligaste som finns och som vill vidareutvecklas inom embedded utveckling. Om du inte har tidigare erfarenhet av AUTOSAR, men har ett genuint intresse och driv för området, så kommer vi att erbjuda dig utbildning inom det.

Ta chansen att vara med på vår spännande tillväxtresa och bli en del av vårt nya AUTOSAR team i Gävle. 

Arbetsuppgifter:

Som junior mjukvaruutvecklare med inriktning AUTOSAR kommer du ingå i ett team bestående av 8-10 kunniga konsulter. Tillsammans jobbar ni med olika kundprojekt in-house på vårt huvudkontor i Gävle. De olika projekten består av Embedded utveckling för ECU:er gentemot fordon och tungtransport. Det kan även förekomma olika testuppdrag.

Vi söker dig som:
 


 • Har en examen från yrkeshögskola, högskola eller universitet inom t.ex. Data eller liknande

 • Har kunskap inom C och/eller C++

 • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Embedded utveckling, AUTOSAR och/eller RTOS.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som junior mjukvaruutvecklare med inriktning AUTOSAR tror vi att du som person är en lagspelare som gillar att arbeta i team för att lösa utmaningar och problem samt arbetar efter mottot "delad glädje är dubbel glädje". Du värderar ordning, struktur och planering utan att förlora din kreativa sida. Slutligen tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik och utveckling!

  Vi erbjuder

  Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1700 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benefits, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

  Ansökan

  Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. 

  Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 22 december. 

  För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

  Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

   
  Tryck ansök nu!
  Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
  Ansök på företagets hemsida

  Job ID: teamtailor-2246915-532234