Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Junior mjukvaruingenjör inom inbyggda system at Friday Tech Recruitment

Junior mjukvaruingenjör inom inbyggda system

Friday Tech Recruitment Stockholm, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

OM TJÄNSTEN:

Det här är chansen för dig som nyexaminerad ingenjör eller junior systemutvecklare att få en kickstart på din karriär på ett av Sveriges mest attraktiva ingenjörsbolag.

I profilen mjukvaruingenjör med specifikt kompetensområde i Linux ingår bland annat:

  • Fortsätta utveckla och förvalta befintligt Linux-distro med tillhörande utvecklingsmiljö.
  • Ta fram portningar av U-Boot för nya datorkort i ovannämnda utvecklingsmiljö.
  • Tidigt vara med och planera/granska designen av nya datorkort tillsammans med deras hårdvaruteam.
  • Aktivt påverka val av exempelvis CPU, minnen och andra diskreta komponenter som påverkar dina arbetsuppgifter när datorkortet väl ska köras igång.

Du omges av kunniga, ambitiösa och hjälpsamma kollegor. Vår kunds verktygskedja knyter effektivt ihop planering, ärendehantering och versionshantering med ett automatiserat testsystem. Continuous Delivery och DevOps är nyckelord för dem när de strävar efter att öka produktkvaliteten och korta release-cykeln.


VI SÖKER DIG SOM:

Är utbildad civilingenjör eller har du några års erfarenhet, gärna med inriktning mot objektorienterad analys och design samt mjukvaruutveckling i inbyggda system. Meriterande ämnesområde är bl.a. datavetenskap, distribuerade system, datornätverk, informationsteknik eller systemteknik.

Du är nyfiken, noggrann, positiv och vill själv utvecklas. Det är viktigt att du tycker om att arbeta med andra och är bekväm i att fråga och kommunicera med andra på ett prestigelöst sätt. Du har ett medvetet självledarskap – du är bekväm i att självständigt driva ditt arbete, ta egna initiativ när så krävs och ha god pedagogisk förmåga att kommunicera idéer och designalternativ.

Kanske har du specialiserat dig eller kommit i kontakt med något av följande områden:

PowerPC, ARM, Zynq MpSoC/Arm, multicore, Ethernet, Linux, kernel drivers, TCP/IP, device trees, Yocto, POSIX Threads, GPIO, I2C, FMAN, PHY, SRIO. Oavsett kommer du få chansen att göra det hos oss!


OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter programmet blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

•        Omfattning: Heltid

•        Start: 1 Februari 2021

•        Placering: Järfälla

•        Rekryteringsansvarig: Mattias Isik            

•        Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?


Sökord: C, C++, Embedded, inbyggda system, hårdvara, 

Recommended skills

Ethernet (Sårbarhetsanalys)
Ethernet (Nätverksadministration)
Linux
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday413