Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Mjukvaruingenjör för autonoma system jobb i Jonsered på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Mjukvaruingenjör för autonoma system på Framtiden

Junior Mjukvaruingenjör för autonoma system

Framtiden Jonsered, Västra Götalands län Heltid
Är du intresserad av robotar och framtida teknik? Har du examen inom relevant utbildning med erfarenhet av ett eller flera programmeringsspråk? Har du dessutom ett stort intresse för frontend och ser dig själv som en problemlösare? Då letar vi efter dig!

OM FÖRETAGET
Vår kund Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder.
Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som mjukvaruingenjör på avdelningen för autonoma system kommer du att ingå i ett team som ansvarar för att konstruera, utveckla och driva molnsystem. Dessa system möjliggör funktioner som planering, kontroll och världsmodellering. Du kommer att ha olika arbetsuppgifter under dagen, allt från att utveckla, forska och ta fältprov till att integrera med de autonoma maskinerna.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har fokus på och talang för algoritmer, artificiell intelligens och programmering. Arbetet ger dig som är nyfiken möjligheten att jobba med den senaste tekniken inom autonoma system. Vi ser också gärna att du redan har erfarenhet av att designa, bygga och distribuera applikationer på flera nivåer i molnet, gärna i AWS.
Vi ser en lagspelare som tror på att hitta lösningar tillsammans och trivs i ett team där vi stöttar varandra med idéer och kompetens.

Skallkrav
Minst 1 års erfarenhet av ett eller flera programmeringsspråk
- TypeScript, JavaScript, C# eller Python
Engelska och Svenska flytande tal och skrift
Stort teknikintresse

Meriterande
Erfarenhet av Docker, Linux och Basch scripting
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: September 2021 (omgående)
Placeringsort: Jonsered   
Omfattning: Heltid, 100 %

Skallkrav Minst 1 års erfarenhet av ett eller flera programmeringsspråk - TypeScript, JavaScript, C# eller Python Engelska och Svenska flytande tal och skrift Stort teknikintresse
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000048475706