Jobbet Junior mekanikkonstruktör till Nilar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior mekanikkonstruktör till Nilar! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Gävle

Arbetsbeskrivning

Med ett fokus på ständig utveckling framåt och en företagskultur som andas innovation är Nilar företaget som fullständigt revolutionerat tillverkningen av industriella batterier med sina smarta, gröna lösningar. Nu finns det en möjlighet för dig som är ny ut på arbetsmarknaden att ta dig an rollen som mekanikkonstruktör och därmed vara en del i att skapa morgondagens teknik. Hos Nilar får du möjlighet att utveckla både dig själv och din komptens samtidigt som du befinner dig i centrumet för framtidens hållbara energilösningar! Vi tillämpar löpande urval, så sök redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker en mekanikkonstruktör till Nilar. Mekanikavdelningen består idag av ett litet men nära team på två personer och nu söker de ytterligare en mekanikkonstruktör som ska utöka avdelningsgruppen. Mekanikavdelningen arbetar i nära samarbete med produktionen och konstruerar alla komponenter som ingår i Nilars produkter.

För att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt kommer du få en grundlig introduktion till arbetet samt arbeta nära dina kollegor för att få stöttning i förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även få möjligheten att lära mer om verksamheten och hur de arbetar med mekanikkonstruktion idag.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos Nilar. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Nilar ser långsiktigt på tjänsten och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och även bli anställd direkt av Nilar, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter. Arbetet är i huvudsak projektbaserat och du kommer få arbeta med flera parallella projekt i tvärfunktionella team. Projekten varierar i storlek och kan både vara mindre till skalan eller större och mer komplexa.

Du kommer till exempel att:

• Skapa ritningar och modeller för både nykonstruktion samt konstruktionsändringar i CAD
• Arbeta med kundanpassningar av befintliga produkter
• Ansvara för kontakten med leverantörer angående materialval och plasttyper
• Genomföra mindre tester samt skriva testrapporter
• Föra teknisk dokumentation

Tjänsten passar dig som brinner för produktutveckling och vill ha ett kreativt arbete där du är med och skapar framtidens teknik.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik alternativt annan likvärdig utbildning som exempelvis YH-utbildning inom CAD-konstruktion
• Har kunskaper inom CAD från studier eller arbete
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kontakt med både leverantörer och kollegor förekommer på båda språken

Det är meriterande om du

• Har erfarenhet av Solid Works
• Har erfarenhet av plast- och/eller plåtkonstruktion
• Har B-körkort

Som person är du noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete. Du är en problemlösare av rang och har en förmåga att analysera olika lösningsförslag för att identifiera den mest effektiva lösningen. Vidare har du en god samarbetsförmåga och förstår vikten av att skapa en god dialog såväl internt som externt.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 8-17 med möjlighet till flex
• Placering: Gävle
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Referens

15023405-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till