Jobbet Junior Mekanikkonstruktör till Göteborg sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Mekanikkonstruktör till Göteborg sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Mölndal
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nyutexaminerad Maskiningenjör och har ett stort intresse för teknik och produktutveckling? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Mekanikkonstruktör för vår kunds räkning. Vår kund tillverkar kylsystem som skyddar elektronik från elektromagnetisk störning och värme. Deras kontor i Göteborg är belagt i Västra Frölunda och du kommer ingå i ett ingenjörsteam på avdelningen Produktutveckling.

I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du:
- Vara delaktig i olika projekt och samarbeta med projektledare.
- Konstruera den tekniska utformningen av nya prototyper, du kommer arbeta i CAD-verktyget Solidworks.
- Få vara delaktig i många processer och arbeta i en bred roll.
- Ha kontakt med inköpare, kund och underleverantörer.
- Ansvara för underhåll av befintliga produkter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du blir anställd hos StudentConsulting men du kommer att arbeta ute hos vår kund. På sikt finns det möjlighet för direktanställning hos kunden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen har du:
- En Högskoleexamen inom Maskinteknik.
- Goda kunskaper i CAD.
- Mycket goda kunskaper i engelska då det är vår kunds företagsspråk.
- Stort tekniskt intresse.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är driven, nyfiken och ansvarstagande. Du har en förmåga att planera ditt arbete och arbeta självständigt. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom liknande område men det är inte ett krav.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44617

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till