SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior konstruktör till PROSE! på Academic Work

Junior konstruktör till PROSE!

Academic Work Västerås, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Om du tidigare har arbetat med mekanisk ingenjörsteknik och vill in i den spårburna branschen så kan detta vara jobbet för dig. I rollen som junior konstruktör får du möjligheten att jobba tillsammans med mer seniora kollegor och flera olika team. Du får arbeta i ett företag vars värdeord är engagemang, påhittighet och respekt.Om tjänsten

PROSE är en av Europas ledande partner inom helhetslösningar mot järnvägsbranschen. Teamen beskrivs som internationella och innovativa. Arbetet går ut på att realisera ombyggnationen av järnvägsfordon, utvecklingsprojekt och rådgivning. Arbetet fokuserar på att möta kundens behov och göra det med hjälp av innovativa och professionella lösningar. Du kommer vara med i ett team där du får designa komponenter, produkter och/eller system och där du är ansvarig för att leverera den bästa produkten som överensstämmer med kundens önskemål. I denna tjänst har du möjlighet att utgå antingen från Västerås eller Sundbyberg.

Du erbjuds

 • Vara en del av team med engagerade kollegor
 • Stort kompetensutbyte från mer seniora kollegor
 • Möjlighet att förverkliga innovativa idéer

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [ Link removed ] .Arbetsuppgifter
 • Jobba med ritningar och 3D-modelleringar i CAD SolidWork
 • Ta emot ärenden från PROSEs kunder och genomföra ändringar och justeringar enligt efterfråga
 • Administrera och dokumentera de justeringar som genomförs i projekten

Jobbkrav
 • Har en avklarad utbildning som högskole- eller civilingenjör inom mekanik, maskinteknik eller annan inriktning som vi bedömer likvärdig
 • Har erfarenhet av arbete i en ingenjörsroll så som mekanisk konstruktion eller likande
 • Kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska då språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om du har kunskaper i det tyska språket eller har arbetat i ett PDM-system.

Som person ser du dig som kommunikativ och gillar att ha kontakt med flera parter. Du trivs med att arbeta självständigt så väl som i nära samarbeten. Som person ser vi att du är:

 • Flexibel
 • Ansvarstagande
 • Personlig mognad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Västerås och/eller Sundbyberg. Tjänsteresor kan förekomma i tjänsten, båda inom och utanför Sverige

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Som ett steg i urvalsprocessen kommer du att få göra två tester, ett logiskt test och ett personlighetstest. Testen är ett verktyg för oss att matcha rätt person med rätt position samt att driva en rättvis och inkluderande rekryteringsprocess.

Information

PROSE är ett internationellt företag med kontor runt om i Europa. Företagets historia sträcker sig tillbaka till tidigt 1980-tal och skapar en stabil grund att stå på. Efter en sammanslagning av tre företag skapades PROSE. Detta stärkte PROSES givna plats inom den spårburna industrin då företaget beskrivs som en ledande partner för kundanpassade helhetslösningar inom den järnvägsbranchen.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15091722-SE