Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Mekanikingenjör till spännande uppdrag jobb i Malmö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Mekanikingenjör till spännande uppdrag på Framtiden

Junior Mekanikingenjör till spännande uppdrag

Framtiden Malmö, Skåne län Heltid
Är du nyfiken, initiativtagande och gillar att ta dig an nya utmaningar? Tycker du att teknisk design är spännande och vill få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom området? Här har du chansen!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Här kommer du att bli en del av en avdelning som arbetar med flera spännande projekt mot industri och den offentliga sektorn. Avdelningen arbetar med hela eller delar av projekt, allt från produktutveckling till innovation och projektledning. Du kommer att bli en del av en projektgrupp som arbetar med att konstruera om och upprusta gamla tågvagnar med allt från säten till ventilation och hyllor. Ingen vagn är den andra lik och du kommer därför få vara ute på plats för att mäta och kontrollera eventuella skillnader. Du kommer främst att arbeta i Inventor men har du erfarenhet av annat CAD-program räcker det väl.

Detta är ett inhouse-projekt där du utgår från Combitechs kontor mitt i centrala Malmö och det kommer att finnas bra stöttning och ett mentorskap från seniora kollegor. På sikt kommer du att kunna arbeta i andra intressanta projekt och det finns goda möjligheter att bredda dina kunskaper. Här satsas det på kompetensutveckling!

OM FÖRETAGET
Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare, som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. Technology with a purpose, helt enkelt!

DIN PROFIL
Att gilla samarbete och alltid se laget före jaget är en självklarhet för dig. Vi ser också att du är prestigelös i ditt arbeta, du tvekar inte att fråga eller ta hjälp av dina kollegor när du kör fast. 

Skallkrav:
-Högskole eller civilingenjör mot maskin, mekanik eller teknisk design.
-Engelska i tal och skrift
-Nybörjarsvenska

Meriterande:
-Erfarenhet av konstruktionsarbete, gärna 2D ritningar
-Praktisk erfarenhet från industrin, till exempel svetsare

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08.00 – 17:00
Omfattning: Heltid  

- Högskole eller civilingenjör mot maskin, mekanik eller teknisk design. - Engelska i tal och skrift - Nybörjarsvenska
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049645424