Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Matlab-utvecklare till långsiktig roll jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Matlab-utvecklare till långsiktig roll på Friday

Junior Matlab-utvecklare till långsiktig roll

Friday Göteborg, Västra Götalands län Project Basis
OM TJÄNSTEN:

Du blir del av ett team om drygt 10 personer där man arbetar med programmering av kretskort såväl som med signalbehandling. I din roll kommer du att arbeta med modellbaserad programmering i Matlab i syfte att generera C-kod som används i de olika flöden man arbetar med i teamet.

Man tar fram system-modeller i Matlab och använder även dessa för att simulera beteenden, få fram filterfunktioner som kan detektera signaler samtupptäcka brus där man kan optimera rätt signaler. Du kommer även få ansvar för att vidareutveckla dessa modeller och simuleringar i syfte att kunna använda dessa i kommande framtida projekt.

Det är en stor fördel om du tycker om att arbeta med embedded-programmering och kommer från en bakgrund inom området då du snabbt kan sätta dig in det gruppen arbetar med. I rollen kommer du utöver Matlab även att få arbeta med programmering i ADA där det inte förväntas att du kan språket på förhand utan du lär dig på plats.

VI SÖKER DIG SOM: 

Du har en teknisk universitetsutbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom något/några av följande områden:

  • Matlab
  • Kunskap inom C/ C++
  • Arbetat agilt
  • Meriterande om du berört Python

Som person ser vi att du är öppensinnad och gillar att arbeta i en komplex miljö. Att hantera nya frågeställningar och miljöer ser du som en naturlig del av jobbet och du väljer enkla och effektiva lösningar. Du är öppen för att prova olika teknikområden och vill utvecklas både personligt och professionellt. 

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund.

På plats kommer du få en gedigen introduktion där man har en fadder-funktion i teamet. Tanken från kunds sida är att du ska bli långsiktig på bolaget där det finns en mängd interna karriärvägar man kan gå om man hittar ett specifikt spår man brinner för och vill utforska vidare med tiden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday720