Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior marknadsanalytiker till Creativa Strategy jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior marknadsanalytiker till Creativa Strategy på StudentConsulting

Junior marknadsanalytiker till Creativa Strategy

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Är du student och söker ett spännande och givande extrajobb som kan öppna dörrar inför framtida karriär? Vi söker just nu en junior marknadsanalytiker för omgående uppstart.

Information om uppdraget:

Creativa Strategys affärsidé handlar om att öppna dörrar mellan den privata och offentliga sektorn och skapa förutsättningar för hållbar affärsutveckling.

Som junior marknadsanalytiker kommer du arbeta med en specifik kund till Creativa där du som en del i ett större uppdrag samlar in och sammanställer data från offentliga upphandlingar och marknadsundersökningar i syfte att bidra till ett större beslutsunderlag. I rollen arbetar du i nära samarbete med övriga personer i Creativas team.

Tjänsten kommer vara flexibel både när det kommer till arbetstider och varifrån du utgår (ort). Arbetet sköter du hemifrån med nära kommunikation med närmsta chef.

Tjänsten kommer tillsättas omgående och behovet är främst under december där du bör kunna avsätta ca 40 timmar. För rätt person finns möjlighet till ytterligare uppdrag under 2022.

Detta söker vi:

För att passa för rollen bör du vara analytiskt lagd och känner dig trygg i att hantera och analysera data. Du tycker om att arbeta med siffror och har lätt att förstå statistik. Vidare ser du dig som mycket noggrann och mycket strukturerad i allt du tar dig för.

Vi ser gärna att du varit student i nåt eller några år och studerar till civilingenjör, statistiker eller liknande.
Du ska ha erfarenhet från arbetslivet med goda referenser. Självklart är det meriterande om du haft liknande roller tidigare men det är inte ett krav.

Om arbetsgivaren:

Creativa Strategy erbjuder en beprövad process och evidensbaserade verktyg för värderingsdriven affärsutveckling. Modellen inkluderar strategi och implementering, och ankrar i ett kundunikt koncept för hållbar affärsutveckling inklusive affärsplan.
Creativa Strategy strävar mot en värld där ägare och ledare, genom sina verksamheter, skapar maximalt värde – ekonomiskt, ekologiskt, socialt – och rättmätigt erkänns för sin uthålliga framgång.

Sökord: Extrajobb, Analys, Marknad, Marknadskoordinator, Marknadsanalytiker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60463