Jobbet Junior Managementkonsult sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Managementkonsult sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad, driven och älskar att göra det många säger är svårt till enkelt och greppbart? Då har vi möjligheten för dig att rivstarta din karriär som junior Managementkonsult.

Information om uppdraget:

The Information Company (TIC) är ett konsultbolag som är specialiserat inom Performance Management. De erbjuder en helhetslösning för att skapa och implementera en väl fungerande styrning och uppföljning. Sedan starten 2007 har de arbetat med över 160 organisationer i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Deras kunder är extremt nöjda och 94% av dem rekommenderar dem till andra. Deras vision är att hjälpa andra att nå sina mål. Företagskulturen präglas av god sammanhållning, involvering och prestigelöshet där alla ges möjlighet att snabbt utvecklas inom Performance Management. På TIC får du kollegor som hjälper, lär av varandra och har roligt tillsammans.

Hos TIC kommer du arbeta tätt ihop med några av Sveriges ledande experter inom styrning samt personer i ledande befattning hos kund. Detta kommer ge dig möjlighet till en brant inlärningskurva, samtidigt som det ställer höga krav på din leveransförmåga och ditt driv. I ditt uppdrag kommer du att bistå kunden hela vägen från strategi till agerande, i många fall med hjälp av beslutsstödsystem och olika typer av kvantitativa analyser. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Detta är en direktrekrytering till The Information Company som i denna process samarbetar med StudentConsulting vilka sköter hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas med flexibilitet. Vår kund sitter i härliga lokaler på 24e våningen i Skrapan på Södermalm, hjärtat av Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad ekonom samt har en magister- eller masterexamen med inriktning inom management, styrning eller finans. Alternativt en ekonomikandidatexamen med erfarenhet av arbete inom management. Eller civilingenjör inom industriell ekonomi. Du tar examen nu till sommaren 2020 eller hunnit arbeta max ett år. Du drivs av viljan att hjälpa andra och att ständigt förenkla och förbättra. Vidare har du ett genuint intresse för styrning och uppföljning. Som person är du analytisk, pragmatisk och bekväm med kundkontakt. Hos vår kund får du snabbt möjlighet att ta stort individuellt ansvar vilket förutsätter att du också vill ta egna initiativ. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du genomföra följande tre tester; Arbetsrelaterat beteende, Deduktiv slutledningsförmåga och Räkneförmåga.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52476

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till