Jobbet Junior Laboratorieingenjör till produktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Laboratorieingenjör till produktion publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Nyköping

Arbetsbeskrivning

Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i en växande och spännande bransch? Vill du arbeta på ett företag som är marknadsledande med att tillverka reagens för koagulationsdiagnostik och som säljs över hela världen? Har du en naturvetenskaplig labbutbildning, såsom biomedicinskanalys, kemist eller ingenjör inom biokemi? Du kommer få möjlighet att vara en del av utvecklingen av MediRox processer.

Academic Work söker för MediRox räkning en Laboratorieingenjör till Studsvik. På MediRox värdesätter vi en god arbetsmiljö och hög kvalité. Detta görs genom ett starkt ledarskap och en ständig kompetensutveckling. Här finns goda möjligheter för dig som vill ta nästa steg inom labb där du får möjligheten att vara med och utveckla processer. MediRox är ett nytänkande företag som består av erfarna chefer, forskare, tekniker, processoperatörer och kvalitetsingenjörer som kommer gör allt för att stötta och stödja dig på bästa möjliga sätt. Tillsammans med kompetenta kollegor och ett företag som arbetar världen över har du nu chansen att arbeta med tillverkning av biokemisk reagens och processutveckling. Du får då chansen att göra en karriärutveckling hos ett nytänkande företag som satsar mycket på kompetensutveckling och ledarskap

Rollen hos MediRox är konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MediRox AB. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som laboratorieingenjör kommer du arbeta med tillverkning av biokemiska reagens och kontroll för Vitro Diagnostik (IVD) enligt fastslagna produktionsmetoder. Rollen är kombinerad och du kommer både att arbeta med rutin baserat arbete och processutveckling. En vanlig dag kan se ut på följande sätt, du börjar med manuell beredningen och fortsätter sedan med mer repetitiva moment såsom dispensering och kapsylering vid semi-automatiserad utrustning. Dokumentation är en viktig del av arbetet och är något som följer med från början till slut.

Du kommer till exempel att:

* Dokumentera under tidens gång
* Manuell beredning av buffertar och reagens
* Operatör vid semi-automatiserad utrustning för fyllning, frystorkning och kapsylering.
* Driva processförbättringar rörande tillverkningsmetoder

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är junior i din karriär och som vill arbeta i ett nytänkande företag med kompetenta kollegor. Möjligheterna är oändliga.

* Har en Naturvetenskaplig labutbildning, såsom Biomedicinsk analytiker, kemist eller ingenjör inom biokemi
* Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* Har erfarenheter inom laborationsteknik
* Har god datavana och kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet inom biokemisk produktion
* Har erfarenhet av arbete enligt något kvalitetssystem, gärna ISO 13485

Som person är du noggrann och har ett starkt kvalitetstänk. Du arbetar strukturerat, och tycker om att ta ansvar. Vi tror också att du har en god förmåga att arbeta självständig och har ett eget driv och intresse av att arbeta med förbättringar. Eftersom du kommer jobba nära tillsammans med övriga processoperatörer och bolagets övriga funktioner, är en god samarbetsförmåga en viktig egenskap.

* Start: När passar det dig?
* Omfattning: Heltid
* Placering: Studsvik, utanför Nyköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult

Referens

15018159-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till