Jobbet Junior kyltekniker sökes till växande bolag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior kyltekniker sökes till växande bolag i Stockholm publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du en utbildning inom kylteknik och vill växa i rollen som tekniker? Enstar AB är en ledande aktör i sin bransch och söker nu en driven person till ett av deras team. Ansök idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kyltekniker hos vår kund kommer du att ingå i deras service-team. Tjänsten innefattar främst löpande service, felavhjälpande och planerat underhåll av dess kunders energisystem. Energisystemen utgörs av större värmepumpsanläggningar för värme, varmvatten och kyla. I början av din anställning kommer du att ha en löpande introduktion med en av de seniora för att senare gå över till att gemensamt ha ansvar för ca 50 fastigheter runt om i Stockholm och kommer själv att ansvara för planeringen av ditt arbete.

Om företaget
Enstar AB är en oberoende samarbetspartner som skräddarsyr effektiva energisystem som tar tillvara på all förnybar energi i och runt om din fastighet. De erbjuder fastighetsägare kostnadseffektiva och hållbara systemlösningar för värme, kyla och el med fokus på förnybar energi. Bolaget arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med att utveckla, förädla och förvalta olika fastigheters energisystem. Kunderna är till exempel fastighetsbolag, industrier och bostadsrättsföreningar.

Din profil
Skallkrav: - KY utbildning Kyl/- värmepumpstekniker - Svenska i tal och skrift - Kunskap i Office 365 - B Körkort Meriterande: - Erfarenhet som kyl/- värmepumpstekniker eller drifttekniker - Engelska i tal och skrift Vår kund lägger tung vikt på personlighet och ser att du som söker har ett intresse för teknik och ett driv att vilja lära sig mer. Du kan jobba i grupp och trivs med att jobba med frihet under ansvar och är strukturerad i ditt arbete.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: September Placeringsort: Stockholm Arbetstider: 8-17 med flex. Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20223

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till