Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Kvalitetsspecialist jobb i Stockholm på E-handel og logistikk - Operations SE, DK, FI

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Kvalitetsspecialist på E-handel og logistikk - Operations SE, DK, FI

Junior Kvalitetsspecialist

E-handel og logistikk - Operations SE, DK, FI Stockholm län, Stockholms län Heltid

Vi på Bring söker just nu efter en strukturerad och analytisk Junior Kvalitetsspecialist – en perfekt roll för dig som önskar kick-starta igång karriären efter examen! I rollen kommer du fylla en viktig funktion kopplat till uppföljning, analyser och rapportering av driftsrelaterade kvalitetstal för Bring.

Avdelningen du kommer tillhöra går under namnet Operationell utveckling som består av ett tätt sammansvetsat team med specialister och projektledare. Vårt mål är att utveckla och förbättra vår operationella verksamhet, både genom mindre, inkrementella förbättringar och större, strukturella satsningar.

Teamet ansvarar för att stötta vår driftsmiljö, även känt som Operations, i LEAN-metodik och processförbättring, vi driver affärsområdets strategiska utvecklingsinitiativ, vi bygger broar och samordnar förbättringsinitiativ på central nivå och vi har fantastiskt roligt ihop. Vidare har vi ett ansvar för rapportering, analys och uppföljning av kvalitet i hela produktionskedjan – och det är här du kan komma in.

Rollen som Kvalitetsspecialist är nyupprättad i vår avdelning, varpå goda förutsättningar finns till att vara med och påverka tjänstens utformning framgent. I rollens kärna kretsar dina huvudsakliga arbetsuppgifter kring:

 • Framtagande av kvalitets- och verksamhetsanalyser
 • Löpande rapportering för uppföljning av verksamheten i Operations med fokus på kvalitet
 • Ad hoc-analyser för Operations kvalitetstal och produktionsmål
 • Kundrapporter och kundanalyser
 • Uppföljning av Operations olika produktionsområden i Sverige, Norge och Danmark.

Vem är du?

I utgångspunkt är rollen som Kvalitetsspecialist av junior karaktär med stor potential för utveckling både inom teamet och Bring. I rollen har du en kombination av fasta uppgifter och stort eget mandat som gör att du kommer tillgodose dig kompetens för lång tid framöver, vilket gör denna möjlighet till en utmärkt start på din karriär.

Sett till formella krav så tror vi att du har:

 • En kandidat- eller masterexamen inom relevant område (ex. Civilekonom / Civilingenjör)
 • 0-1 års arbetslivserfarenhet
 • En flytande nivå på Svenska i tal och skrift
 • Är en van och nöjd brukare av Office-paketet och Excel i synnerhet
  • Erfarenhet av BI-verktyg anses meriterande

Dina personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du besitter ett strukturerat arbetssätt och en stark drivkraft kring utveckling och förändring. Du har en stor nyfikenhet och en vilja att sätta dig in i saker som sen tidigare kanske är outforskade områden för att hitta bästa möjliga lösning. En förutsättning för att lyckas som Kvalitetsspecialist är självfallet ett analytiskt förhållningssätt och förmågan att se till orsak/verkan. Du välkomnar ett högt tempo och uppskattar att varje dag inte är den andra lik.
Vi verkar i en bransch där våra kunders krav är höga och vi opererar i ett företag där vi drivs framåt genom samverkan, vilket ställer krav på att du är en god relationsbyggare med förmågan att höja blicken.

Varför Bring?

Här ges du möjligheten till en utvecklande tjänst i en av koncernens mest spännande miljöer där det finns stora möjligheter att påverka Brings framtid. Du kommer kunna påverka hur vi styr och följer upp verksamheten genom att presentera de bästa dataanalyserna som ger oss underlag i både det dagliga och det strategiska. Här finns också möjlighet att utvecklas inom Bring genom att arbeta med detaljerna i den riktiga kärnverksamheten och lära sig av engagerade kollegor i ett högt kompetent gäng som har riktigt kul ihop på jobbet

Omfattning och placering

Detta är en heltidstjänst med tillträde i Augusti/September 2021. Vi tillämpar 6 månaders provanställning innan tjänsten övergår i en tillsvidareanställning. Under det senaste året har vi arbetat hemifrån och blivit riktigt bra på det, men vi längtar givetvis till att få ses igen. Vi rättar oss efter folkhälsomyndighetens direktiv, men vi hoppas att gradvis få komma tillbaka till kontoret efter sommaren igen. Därför bör du vara medveten om att denna roll är placerad på Brings svenska huvudkontor i Västberga, Stockholm.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökningarna hanteras löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Susanna Bäckman på [ Link removed ] .

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Jakob Ingemansson på 073-146 23 30 eller [ Link removed ] .

Vi har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut och välkomnar alla kvalificerade kandidater att söka tjänsten. Vi ser fram emot att höra från dig!

Bring

Bring är en del av Posten Norge-koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Vi är ett stort och kompetent lag med drygt 13 000 koncernmedarbetare, varav drygt 6000 av oss hör hemma på Bring. Vår vision är att göra vardagen enklare och världen mindre. Detta genom att förenkla och öka värdet för handel och kommunikation mellan människor och verksamheter i Norden, samtidigt som vi har högt ställda miljömål på gröna transporter.

 

Rekommenderade jobb

Junior Kvalitetsspecialist
E-handel og logistikk - Operations SE, DK, FI Stockholm län Heltid
Verksamhetsutvecklare
E-handel og logistikk - Operations SE, DK, FI Stockholm Heltidsanställd
Business Controller International Transport
SE Frigo Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145833