Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior konsultchef (bemanningsansvarig) jobb i Uppsala på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior konsultchef (bemanningsansvarig) på Lernia

Junior konsultchef (bemanningsansvarig)

Lernia Uppsala, Uppsala län Heltid

Om Lernia
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Vill du vara med och bidra? 

Vi söker nu en driven och relationsinriktad junior konsultchef som vill ta första klivet in i en spännande karriär med stora utvecklingsmöjligheter. Är du en positiv, driven, flexibel och relationsbyggande person? I sådana fall kan det här vara ett jobb för dig!

Om tjänsten
På kontoret i Uppsala är vi ett sammansvetsat gäng med stora ambitioner och vi har ett nära samarbete med kontoret i Gävle. Du får möjligheten att lägga grunden för långsiktiga relationer mellan Lernia Bemanning och våra befintliga konsulter och kunder.  

Arbetsuppgifter
Aktiv bearbetning av nya kandidater och ansvar över befintliga konsulter och förse våra kunder med rätt kompetens i rätt tid. Du hanterar den löpande kontakten med både kund och konsult och har formellt personalansvar. Du kommer driva dina egna rekryteringsprocesser framåt vilket innebär kundmöten, annonsering, CV-urval och intervjuer. Vidare ansvarar du för konsulternas introduktion,  avtalsskrivning och uppföljning.

Din profil
Vi söker dig som är målmedveten och duktig på att kommunicera. Du gillar att träffa nya människor, är social av naturen och trivs med att bilda ett brett kontaktnät.
Som person trivs du med att arbeta i grupp med ett härligt team omkring dig. Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och trygg i dig själv. Din känsla för service är hög. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Vi är ett kontor som präglas av en stark företagskultur där service, gemenskap och engagemang är något som tagit oss till där vi är idag. Vi erbjuder dig en tjänst på ett kontor i en kontinuerligt växande bransch där det finns en plan och stöd för din personliga utveckling. Vi sitter i trivsamma lokaler på Bredgränd i centrala Uppsala och du kommer få supertrevliga och professionella kollegor!

Om anställningen

  • Placeringsort: Uppsala
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid mån - fre, kontorstider
  • Anställningsform: Vikariat på 1 år (men eventuellt chans till tillsvidareanställning efter vikariatets slut)
  • Tillträde: Omgående  

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 

Läs mer på [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Junior konsultchef (bemanningsansvarig)
Lernia Uppsala Heltid
Vi söker omgående en driven HR-generalist till Tornberget Fastighetsförvaltning!
Lernia Stockholm Heltidsanställd
Underhållsmekaniker sökes till företag inom betongindustrin
Lernia Uppsala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 168488