Jobbet Junior konstruktör till Strängbetong i Veddige! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior konstruktör till Strängbetong i Veddige! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Varberg

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad högskoleingenjör eller byggingenjör som vill utvecklas i en roll som konstruktör? Vill du dessutom arbeta hos en marknadsledande aktör inom byggsektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en junior konstruktör till vår kund Strängbetong i Veddige. Strängbetong är en ledande aktör inom området stombyggnad som bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor.

I rollen som konstruktör driver du och följer upp egna projekt i nära samarbete med kollegor. Du skapar exakta och informationsrika 3D-modeller och är en stor del av samordningen mellan beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. I din roll är det även nära samarbete internt med projektledning, produktion och montage. Tjänsten inleds med introduktion och du kommer vid start bli tilldelad en mentor som blir en del i din fortsatta utveckling inom företaget.

Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Strängbetong. För rätt person finns goda möjligheter till anställning internt hos Strängbetong. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet till flextid. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller byggingenjör, nyexaminerad eller med något års erfarenhet, med ett stort intresse av att projektera i 3D-modeller. Meriterande är om du har erfarenhet av byggbranschen och/eller erfarenhet av programvaran Tekla, men det är inget krav. Som person ser vi att du är noggrann i ditt arbete och trivs i en roll med många kontaktytor. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att kommunicera och samarbeta med andra.

Passar ovanstående på dig? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Bygg, Byggingenjör, Högskoleingenjör, Ingenjör, Konstruktör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55110

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till