Jobbet Junior konstruktör till Strängbetong i Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior konstruktör till Strängbetong i Borås publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Full-Time
Borås

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en central roll och vill bli en del av en marknadsledande aktör inom byggsektorn? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en hungrig och driven konstruktör till Strängbetong i Borås. Strängbetong är en ledande aktör inom området stombyggnad som bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. I rollen som konstruktör kommer du vara en del av ett härligt konstruktörsteam med placering i centrala Borås. Du som är i början av din karriär kommer att få möjlighet att växa in i rollen i ett nära samarbete med projektledare, produktion och produktutveckling. I rollen som konstruktör driver du och följer upp egna projekt i nära samarbete med kollegor. Du kommer även vara en stor del i samordning med beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. Du kommer vid start bli tilldelad en mentor som blir en del i din fortsatta utveckling inom företaget.

Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till kund. Uppdraget är långsiktigt med goda möjligheter till framtida anställning hos kund. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom givet område och gärna 1 års yrkeslivserfarenhet inom byggbranschen. I ditt yrkesutövande är du strukturerad och har en förmåga att se helheten i projekt. Som person är du trygg i dig själv och värdesätter en tydlig kommunikation med kollegor och kunder.

Vi letar efter dig som ser långsiktigt på din anställning och vill växa tillsammans med kund.

Sökord: Ingenjör, Bygg, Byggingenjör, Konstruktör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54960

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till