Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior konstruktör sökes till VårgårdaHus! jobb i Vårgårda på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior konstruktör sökes till VårgårdaHus! på Framtiden

Junior konstruktör sökes till VårgårdaHus!

Framtiden Vårgårda, Västra Götalands län Heltid


Är du nyexaminerad och har tidigare erfarenhet av byggbranschen? Vill du få möjligheten att arbeta som konstruktör hos ett snabbväxande företag som arbetar med hustillverkning? Skicka då iväg din ansökan redan idag!

Om företaget
VårgårdaHus är en snabbt växande hustillverkare som tillverkar ca 320 hus per år. De vill tillhandahålla lösningar för olika former av kvalitativt markboende till kunder i Sveriges tillväxtregioner. De hjälper människor att köpa ett hem till den prisnivå och på det sätt som passar kunden. Vår kund erbjuder en tight arbetsgrupp som har kul på jobbet och har korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du tillhöra en grupp på 14 personer som består av både konstruktörer och arkitekter. Inledningsvis kommer du bli tilldelad en mentor i syfte att få en gedigen upplärning. Dina arbetsuppgifter kommer till en väsentlig del bestå i att rita produktions- och montageritningar av arkitekternas avrop på slutbeställningarna. Konstruktionen kommer att ske i 2D i programmet Rekvit. Till en början kommer du att rita enklare enplansvillor men med tiden kommer du få inkludera ritningar för t.ex. el, VVS och ventilation. På längre sikt kommer du självständigt kunna genomföra alla delar av ritningarna inför produktionsstart och monteringsstart.

Din profil
Vi söker dig som ser långsiktigt i företaget, ständigt vill utvecklas i din yrkesroll och besitter en relevant bakgrund i form av utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Skallkrav
- Utbildning: YH mot konstruktion av byggnader t.ex. BIM eller CAD konstruktion
                   Högskoleingenjör
                   Byggnadsingenjör
- Talar och skriver obehindrad svenska samt engelska
- Kunskap inom något CAD verktyg t.ex. Revit
- Har ett rimligt pendlingsavstånd på max 45 min

Meriterande
- Läst mot betong eller el
- Erfarenhet av att ha jobbat som snickare eller elektriker
- Jobbat i Vertex
- Erfarenhet av att bygga småhus

Personliga egenskaper
- Driven
- Social
- God problemlösningsförmåga

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du till en början bli anställd hos oss för att sedan gå över till kund

Villkor
- Start: Omgående
- Område: Vårgårda

Skallkrav: - Byggteknisk utbildning - Minst 2 års erfarenhet i arbetsledande roll i byggprojekt - Körkort B - Flytande svenska i tal och skrift Meriterande: - Betong klass 2 utbildning - Erfarenhet av entreprenadformen Personliga egenskaper - God samarbetsförmåga - God kommunikationsförmåga - Engagerad
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000058933149