Jobbet Junior kalkylator till Wilzéns Bygg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior kalkylator till Wilzéns Bygg publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av ett utvecklande företag som sätter högt värde kring sina medarbetare? Har du byggteknisk erfarenhet och söker en roll där du får arbeta med byggtekniska lösningar inom byggprojekt? Sök denna spännande tjänst redan idag!

Om företaget

Wilzéns är idag ett väletablerat namn inom branschen. Sedan 2001 har företaget från dag ett haft målsättningen att utvecklas både erfarenhets-, kunskaps- och kulturmässigt och just därför befinner de sig där de är idag. I ständig rörelse, förbättring och tillväxt. Företaget växer vid varje uppdrag, det finns alltid något nytt att lära.

Idag arbetar det 80 personer på företaget vilket i sin tur är fördelat mellan Wilzéns Bygg AB samt Wilzéns Mark AB. Det finns en bred kompetens inom bolagen vilket möjliggör att arbetsgrupper kan skapas exakt utifrån vad varje uppdrag kräver.

Wilzéns skapar möjligheten till att arbeta med stora uppdrag men den familjära kulturen präglar fortsatt ditt arbete. Företaget lägger stor vikt vid att du är en person som har en naturlig fallenhet för att samarbeta, det är på så vis uppdrag utförs på ett bra sätt. Wilzéns tror på sina medarbetare och stöttar dem samtidigt som ansvar och ägandeskap präglar arbetsrollen.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator har du en viktig roll i verksamheten. Du jobbar med processen kring kalkylering på projekt vilket innebär att du har kunskap om marknadspriser och hur utvecklingen ser ut på marknaden. I affärer tar du hänsyn till ekonomi, uppdragskaraktär och kund.

Arbetsuppgifterna innebär kontakt med leverantörer, inköp, ta fram förfrågningsunderlag samt utvärdering och sammanställning av inkomna offerter. Detta innebär att du kan läsa ritningar och har du kunskap om kalkylverktygen som finns på marknaden ses det som meriterande.

För att säkerställa att du får en gedigen introduktion kommer du få en mentor att jobba tillsammans med men arbetet ställer krav på dig att vara självständig och ansvarsfull.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet som kalkylator eller om du tidigare arbetat som snickare eller motsvarande
• Du har en byggteknisk utbildning på högskolenivå, universitet eller motsvarande
• Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift
• Körkort B
• God datorvana

Vi söker dig som är intresserad av projekt inom bygg samt gillar tekniska lösningar. Du är duktig på att planera och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Vidare är du en lagspelare då du kommer att samarbeta med övriga i verksamheten. Att ha flera projekt igång ser du inte som ett hinder och du är samtidigt lösningsorienterad.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du har social kompetens och ett stort engagemang i ditt arbete. Att ha ett ekonomiskt tänk och en matematisk förmåga är också viktiga egenskaper.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Wilzéns Bygg har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Wilzéns Bygg en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: byggnadsingenjör, kalkylator, bygg, teknik, ingenjör

Referens

2403501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till