Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Javautvecklare till familjärt företag! jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Javautvecklare till familjärt företag! på Framtiden

Junior Javautvecklare till familjärt företag!

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Gillar du att vara kreativ i din utveckling? Vill du jobba i ett mindre utvecklingsteam där dina idéer hörs? Vi söker efter en glad och kreativ junior utvecklare som främst vill arbeta med javautveckling med på sikt även front end-utveckling.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som junior Javautvecklare kommer du att arbeta i nära samarbete med ditt team som består utav nio dedikerade utvecklare med olika erfarenhetsnivåer. Det som sticker ut hos teamet som du kommer att bli en del av är att alla utvecklare är breda i sin kompetens och rör sig mellan Back end och Front end-utveckling. Företagets kodbas ligger på Github och de arbetar i IntelliJ IDEA.

Du kommer inledningsvis att fokusera på vidareutveckling av företages egna system där fokus ligger på utveckling i Java. På sikt kommer du att arbeta mer med nyutveckling av systemet och då kommer din roll även innebära utveckling mot Front end. Denna tjänst tillåter dig att arbeta fritt och kreativt i ett litet utvecklingsteam. Bolaget välkomnar dina lösningsförslag samt nya idéer för att göra deras system bättre och mer lättanvändbart för deras kunder.

OM FÖRETAGET

Företaget arbetar med utveckling av ett system inom Supply Chain mot olika industrier i Sverige och Norden. Det är ett växande bolag som utvecklar och säljer en molnbaserad tjänst som ger deras kunder en digitaliserad helhetsbild över sin försörjningskedja. De tar fram ett anpassat system mot deras kunder inom bland annat fordonsindustrin, handel, sjukvård, och byggbranschen som hjälper kunderna att förenkla exempelvis deras order- och leveransprocesser.

Bolaget finns i Göteborg, Falkenberg, Lund, Ljungby, Lund och Stockholm. Kontoret du kommer utgå ifrån är beläget i Lund.

Mer om bolaget ges vid en eventuell intervju hos Framtiden AB.

DIN PROFIL

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för den här tjänsten. Du som söker är en intresserad och initiativtagande utvecklare och ser vikten av samarbete. Som person trivs du bäst i ett mindre tekniskt bolag där det är högt i tak där du har stor möjlighet att påverka.

Skallkrav i tjänsten:

- Relevant Högskole- eller Civilutbildning inom exempelvis datavetenskap, systemutveckling eller likande
- Goda kunskaper inom Java
- Kunskaper inom Javascript, Git och SQL
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kunskaper:

- Kunskaper inom REST API och OpenAPI
- Kunskaper inom Angular och React

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Relevant Högskole- eller Civilutbildning inom exempelvis datavetenskap, systemutveckling eller likande Goda kunskaper inom Java Kunskaper inom Javascript, Git och SQL Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078499085