Jobbet Junior Javautvecklare sökes till Trustly! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Javautvecklare sökes till Trustly! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en nyexamninderad Javautvecklare och intresserad av att starta kariären på ett av Sveriges snabbast växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi i en direktrekrytering till Trustly juniora Javautvecklare. Företaget är ett IT-företag som grundades 2008 och är idag ett av Sveriges snabbast växande företag. Trustly tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen och hanterar idag cirka två miljoner transaktioner i månaden. Trustly erbjuder lokaler i toppklass med många goda förmåner. Idag är de cirka 130 personer anställda på företaget och då de växer i högt tempo söker de nu tillökning.

I rollen som Javautvecklare ingår du i ett mindre team där vikten till en början kommer ligga på en gedigen onboardning med utbldning och introprogram. Huvudsakliga aretsuppgifter kommer bestå i bland annat.

- Backend Java-utveckling.
- Utveckling och nya lösningar av bankrobotar.
- Underhåll av mjukvarulösningar vilka är relaterade till banklösningar.
- Felsökning.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att man kommer bli direkt anställd av Trustly och arbetet kommer att ske inhouse. Arbetstiderna är kontorstider och vi arbetar löpande med intervjuer då tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en eftergymnasial utbildning, gärna inom en ingenjörsutbildning eller data-och systemvetenskap. Det kan även vara aktuellt om du har en YH-utbildning inom utveckling. Du ska ha goda kunskaper i Java och gärna ha ett starkt intresse inom open source och ett allmänt datorintresse sen barnsben. Du ska även vara en problemlösare med förmåga att förstå och lösa komplexa problem samt goda kunskaper i svenska är meriterande och flytande i det engelska språket är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41804

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.