SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
JUNIOR JAVA DEVELOPER TILL SWISSLOG på Academic Work

JUNIOR JAVA DEVELOPER TILL SWISSLOG

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu har du möjligheten att bli en del av den spännande utvecklingen av Industri 4.0 tillsammans med Swisslog. Vi söker en mjukvaruutvecklare som vill vara med och skapa morgondagens logistikflöde genom nydanande teknik. Vill du utvecklas inom Java och därtill arbeta i en socialroll med kundkontakt och support? Då kan det vara dig vi letar efter, varmt välkommen med din ansökan!Arbetsuppgifter

Academic Work söker nu en junior mjukvaruutvecklare med supportansvar till [ Link removed ] kontor i Partille. Swisslog befinner sig i framkant vad gäller framtidens intralogistik och nydanande teknik. Deras kunder befinner sig främst inom logistikbranschen, vilka de hjälper med tekniskt avancerade logistiklösningar. Exempel på lösningar som Swisslog tillhandahåller är utveckling av SynQ samt integrering av produkten AutoStore. SynQ är hjärnan i det automatiserade lagret som beräknar när och hur man ska plocka ordrar och lagra in för att optimera flöden och lagerhållning.Du erbjuds

 • Kontoret i Partille, med ca 100 medarbetare, som bjuder på en välkomnande atmosfär. Här är det högt i tak med utrymme för diskussioner kring olika idéer och projekt.
 • Gruppaktiviteter arrangeras på veckobasis, vilket inkluderar tennis, innebandy eller lunchlöpning!
 • Swisslog erbjuder en långsiktighet och stora möjligheter att växa inom företaget. Tjänsten ger dig, som befinner dig i början av din karriär, en bred och stabil grund att bygga vidare på.

Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [ Link removed ] .Arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare får du, med Java som främsta redskap, arbeta med tekniskt komplexa lösningar tillsammans med ditt team och kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter vilka inkluderar programmering, testning och kundkontakt. Rollen är med andra ord delad, du kommer dels sitta med utveckling men också i support!

 • Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team, tillsammans möter ni kundernas behov vilket kan innefatta support, utveckling eller testning av mjukvara och andra system som Swisslog tillhandahåller.
 • För att trivas i rollen har du ett genuint intresse av programmering men även av kundkontakt då du kommer att jobba nära Swisslogs kunder. Till exempel kanske du får jobba på plats ute hos kund under ett projekt eller kanske genomföra en workshop för att demonstrera era system.

Vi letar efter
 • Har en högskoleexamen inom automation, mekatronik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande utbildning
 • Har kunskaper inom Java och SQL
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av Oracle PL/ SQL, och/eller Oracle Forms & Reports

Som person trivs du med frihet under ansvar, samarbete och motiveras av problemlösning.Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, med beredskap vissa tider på längre sikt
 • Placering: Brodalsvägen 13, 433 38 Partille

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information

Läs mer om Swisslog [ Link removed ] och kika gärna in videon nedan!

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15088163-SE