Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Java-utvecklare till ledande aktör inom e-handel jobb i Stockholm på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Java-utvecklare till ledande aktör inom e-handel på Friday

Junior Java-utvecklare till ledande aktör inom e-handel

Friday Stockholm, Stockholms län Heltid
OM TJÄNSTEN:

Vår kund är företaget där de tillsammans skapar inspirerande och tydliga matkoncept i både egenägd och handlar-ägd regi. Som Systemutvecklare kommer du vara med och bidra till utveckling och förvaltning i linje med vår kunds övergripande affärsstrategi. Är du redo att ta plats i ett företag där kunden alltid står i centrum? Vi söker nu en Java-utvecklare för att skapa en kundupplevelse i världsklass!

Teamet inom JS/Java, hanterar en mängd olika innovativa frågeställningar för att hjälpa deras kunder att planera och genomföra sina inköp både digitalt och fysiskt. De har centraliserat systemarkitektur och systemutvecklare till en avdelning som både deltar i projekt och löpande förvaltning och vidareutveckling.

Du kommer vara med att och utveckla deras e-handel för B2C och B2B som vilar på plattformen Hybris och driftas i AWS. De vill ständigt utvecklas och därför tittar de nu på hur de kan applicera DevOps inom utvecklingen så att de kan bli ännu snabbare med att nå ut till deras kunder. Vår kund har även påbörjat en resa där de vill gå från en reaktiv till en proaktiv hantering där de vill tillämpa automation, AI och systemstöd istället för manuella processer.


SÖKER DIG SOM:

Har en relevant IT-utbildning och/eller relevant erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett genuint tekniskt intresse och med fördel kan visa på egna hobbyprojekt. Som person är du driven, engagerad och kreativ, samtidigt som du trivs att arbeta i team och strävar efter att uppnå de mål som ställts för dig.

Du har en naturlig drivkraft och ambition, högt lagarbete och tar ansvar.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Kundföretaget är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder. Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar de ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätVta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Vår kund är en viktig del i detta och som delaktig under satsningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:

•        Omfattning: Heltid

•        Start: Omgående/Enligt överenskommelse

•        Placering: Stockholm

•        Rekryteringsansvarig: Mattias Isik            

•        Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday650