Jobbet Junior Java-utvecklare till Apsis har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior Java-utvecklare till Apsis publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nyutexaminerad utvecklare med kunskap inom Java och vill arbeta på ett internationellt bolag med startupkänsla? Drivs du av att få ta mycket ansvar men samtidigt jobba i team? Är det dessutom viktigt för dig att ha en stark gemenskap med kollegor som gärna tar en AW eller spelkväll? Bra, för då är det nog dig vi söker. Apsis utvecklarteam längtar efter två nya kollegor!

Academic Work söker två backend-utvecklare till Apsis då då de står inför en utvecklingsfas och ska bredda sitt fokus till fler delar inom datadriven kommunikation. De har nyligen tagit fram en ny affärsplan och ska nu bygga helt nya system för detta. Därför söker de förstärkning i form av två drivna backend-utvecklare som vill arbeta i ett ansvarstagande team. Teamet du kommer till består av tolv back- och frontend-utvecklare som mer än gärna delar best practice med dig. De har ett starkt utvecklingsfokus och jobbar med processer som Kanban, DevOps och Continuous Integration.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Apsis. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis vara under 6 månader. Därefter finns mycket goda möjligheter till ytterligare sex månader som konsult via oss för att därefter bli överrekryterad till Apsis, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som backend-utvecklare kommer du arbeta med utvecklingen av Apsis nya system. Rollen ställer höga krav på att du vill ta mycket ansvar och är initiativtagande då teamet präglas av ett starkt utvecklingsdriv. Visar du intresse så finns det dessutom goda utvecklingsmöjligheter på företaget. Kanske vill du specialisera dig på ett system? Eller gå mot en agil scrummasterroll? Här har du chansen att vara högst delaktig i ditt nästa karriärssteg!

Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad systemutvecklare och vill jobba med backend-utveckling. Du har ett starkt driv och vill lära dig de moderna teknologier som Apsis jobbar med som exempelvis AWS, Golang, Kafka, microservices och Machine Learning. Det är viktigt att du trivs i en internationell miljö då många av dina kollegor enbart pratar engelska. Vi ser att du har ett starkt utvecklingsfokus och är en problemlösare som gillar utmaningar.

* Har läst systemvetenskap eller motsvarande där kurser inom distribuerade system har ingått
* Har goda kunskaper i Java
* Talar och skriver flytande engelska då det är en internationell miljö

Det är meriterande om
* Din utbildning är från universitet eller högskola

* Du har drivit hobbyprojekt (som du mer än gärna får visa upp i ett senare skede av rekryteringsprocessen)
* Du har jobbat med open source, Golang, Kafka eller Amazon Web Services

I denna roll kommer du och dina teamkollegor ansvara för att driva projekt framåt vilket ställer krav på din samarbets- och kommunikationsförmåga. När du börjar kommer du få stöttning från chef och kollegor för att komma in i rollen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
* Placering: Vasagatan 7
* Kontaktuppgifter: Ida Wahlstedt, 070-7675303
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apsis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15009784-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till