Jobbet Junior IT-tekniker/supporttekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior IT-tekniker/supporttekniker publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting förstärker nu sin IT-avdelning och söker en junior IT-tekniker/supporttekniker. Vill du arbeta med tekniska lösningar, snabba beslutsvägar och möjlighet till personlig och teknisk utveckling - Sök då denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

IT-avdelningen arbetar med drift, support, förvaltning och utveckling av organisationens samtliga IT-stöd. Vi driftar även alla tekniska lösningar för Pite Havsbad Group som innefattar flertalet stora hotell i norra Sverige. Som IT-tekniker kommer du framförallt att hjälpa personal runtom i organisationen med support, installationer av datorer/system, felsökning och felavhjälpning inom IT-miljö. Arbetet sker främst i Windowsmiljö där du arbetar med såväl Windows operativsystem, Windows servrar, Office 365, Active Directory och Office Exchange. Arbetet innefattar även nätverkslösningar samt kommunikationslösningar inom säkerhet och övervakning.

StudentConsulting är en entreprenöriellt driven organisation i ständig tillväxt. Här finns goda möjligheter för dig i både personlig- och kunskapsmässig utveckling där du får en viktigt roll i att påverka arbetets utformning. Du erbjuds en stor dos frihet i dina lösningar och arbetsuppgifter. Har du en vilja att lära dig nya saker och arbeta med snabba beslut kommer du passa väl in här. Företaget är ungt i sinnet med ett arbetssätt som härleds till våra fyra nyckelord: Resultat, Enkelhet, Engagemang och Team. Du får som anställd i företaget även ta del av goda förmåner som exempelvis flexibla arbetstider och friskvård med tillgång till företagets egna gym i närliggande arbetslokaler.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Startdatum är enligt överenskommelse. Resor inom länet till organisationens olika kontor och hotell förekommer och varierar lite beroende på säsong.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i tjänsten bör du ha en relevant utbildning inom IT-området eller genom arbete erhållit erfarenhet som IT-tekniker, nätverkstekniker eller IT-support/helpdesk. Det är meriterande med erfarenhet av Windows operativsystem, Windows server och Office 365, Active Directory, Windows Exchange eller nätverkslösningar. Eftersom resor förekommer är det ett krav att du har B-körkort. Kommunikationen sker på såväl svenska som engelska och det är viktigt att du talar båda språken obehindrat.

Vi söker dig som är i början av din karriär och som är nyfiken, självgående och initiativtagande. Problemlösning är något du gärna djupdyker inom och du har en naturlig vilja av att hjälpa andra. Du bör trivas med en social roll då arbetet innefattar en stor portion kontakt med anställda och kunder. Vidare tror vi du är noggrann och har en ambition att utveckla dina IT-kunskaper.

Tror du att du passar in i tjänsten? Skicka gärna in din ansökan redan idag då vi håller kontinuerligt urval och intervjuer. Vi hörs!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49602

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till