Jobbet Junior IT-tekniker sökes för deltidsjobb har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior IT-tekniker sökes för deltidsjobb publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en person med stort intresse för IT/Teknik? Studerar du och söker ett extrajobb vid sidan av studierna? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting efter en junior IT-tekniker till vår kund Delecsys AB. Delecsys grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Göteborg. Bolaget är inriktade på att hjälpa sina kunder med expertkompetens inom områden som databas, lagring, backup, server, nätverk, säkerhet m.m.

Som junior IT-tekniker kommer ditt huvudsakliga syfte vara att avlasta de mer erfarna IT-teknikerna genom att sköta enklare IT-drifsjobb. Detta gör du genom arbetsuppgifter såsom att leverera hårdvara till kund, installera drivrutiner för t.ex. skrivare, sköta uppdatering av programvara, svara i telefon och ta emot nya ärenden m.m.

Arbetet kommer att innebära kortare resor med bil till och från kunder varpå körkort är ett krav.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid, ca 2-5 förmiddagar(08:00-12:00) i veckan. Hur många gånger per vecka du jobbar beror främst på din egen tillgänglighet. Det finns goda möjligheter att jobba ofta för dig som önskar.

Vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Uppdraget förväntas pågå minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Företagets ambition är att expandera och det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:

- Är studerande, gärna inom IT
- Har stort IT-intresse
- Har mycket god datorvana
- Innehar B-körkort

Som person ser vi att du är ansvarsfull, positiv och driven. Tjänsten innebär också viss kontakt med kunder, därför är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44539

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till