SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior IT-tekniker med fokus på e-signering till ICA Gruppen jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior IT-tekniker med fokus på e-signering till ICA Gruppen på ICA

Junior IT-tekniker med fokus på e-signering till ICA Gruppen

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Junior IT-tekniker med fokus på e-signering till ICA Gruppen

Har du erfarenhet av att jobba med e-signering och vill vara med och driva digitalisering på ICA? Eller har du inte det men är sugen på att lära dig? En accelererande digitalisering och en ökande efterfrågan på att kunna göra saker på distans har gjort behovet av att signera avtal digitalt vuxit rekordsnabbt. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår plattform för e-signering och hjälpa vår verksamhet att ta del av alla möjligheter det innebär att inte längre behöva krångla med papper och penna.


Det här är ditt blivande jobb

Vi är ett team som jobbar nära ICAs verksamhet och fokuserar på att förstå användarnas behov när vi skapar nya lösningar. Din uppgift blir att designa, bygga och kommunicera lösningar för e-signering. Vissa dagar kommer du hålla workshops eller utbildningar för att skapa förståelse för hur vi kan digitalisera ett arbetsflöde, andra dagar kommer du sitta och grotta ner dig i nitty gritty details och kanske sätta upp AD-grupper eller göra tester inför en ny release. Du är en del av det team som utvecklar och livscykelhanterar platformen och hjälper till att lösa de behov som uppstår, oavsett vilka behoven är.

ICAs e-signering baseras på produkter från Adobe Sign och Scrive så det är meriterande om du har jobbat med dessa tidigare men det är absolut inte nödvändigt. Vi bygger våra lagringslösningar i Sharepoint så har du tidigare arbetat med sådana lösningar är även det meriterande.


Vem är du?

Vi tror att du har ett brett tekniskt intresse med förmågan att lära dig nya saker och en nyfikenhet för det du inte än behärskar. Du fokuserar på användarens behov men inser att det är ditt ansvar att förstå och kunna föreslå vilka lösningar som är bäst. Kanske har du en bakgrund inom utveckling, test eller IT support men inte nödvändigtvis, många saker går att lära sig ändå.

Vår leverans är en team effort så det är bra om du också tycker att det är viktigt och kul att jobba tillsammans med andra mot gemensamma mål och visioner.

Du tycker det är kul med varierande arbetsuppgifter och inser att kundnytta levereras genom leveranser av olika komplexitet där du alltid försöker hitta den lösning som på bästa sätt skapar värde för ICA.


Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Sista ansökningsdag: 2023-02-24


Kontaktinformation

Emma Bjerkefeldt

Rekryterande chef

[ Link removed ]


ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018275