Jobbet Junior IT-tekniker/IT-support sökes för heltidsuppdrag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior IT-tekniker/IT-support sökes för heltidsuppdrag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som IT-tekniker/IT-support? Vill du dessutom arbeta på ett familjärt företag som präglas av gemenskap och teamkänsla? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning nu dig som är redo att anta utmaningen som Junior IT-tekniker för ett heltidsuppdrag hos ett spännande teknikföretag i Malmö. För den aktuella rollen söker vi dig med stort intresse för IT/Teknik, driv och en vilja att utvecklas. Du kommer i tjänsten få chansen att arbeta och utvecklas med varierade arbetsuppgifter, med fokus på bl.a. intern service och support av IT-system (felsökning, problemlösning och utveckling av IT-miljöer), installationer (hårdvara, mjukvara, nätverk etc.) samt säkerhetslösningar (brandväggar, antivirus, IDS, VPN, etc.). Det är en tjänst där du får möjlighet att bidra med just dina kunskaper och utvecklas inom det just du tycker är intressant.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med start omgående efter överenskommelse samt huvudsaklig placeringsort i Malmö. Du kommer att börja i en provanställning på 6 månader där du är anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund, med ambitionen att du efter 6 månader skall gå över i anställning till kundföretaget. Arbetstiderna i tjänsten är vanliga kontorstider måndag-fredag, men visst arbete kvällar och helger kan förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som brinner för service och IT samt är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi är öppna för ansökningar såväl från dig som nyligen tagit studenten från en teknisk linje på gymnasiet, som dig som har hunnit läsa en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt arbetat en tid inom exempelvis Helpdesk/IT-support/Service-desk. Viktigast av allt är att du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta i en roll där du får hjälpa och ge service till andra. Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Som person ser vi att du som söker är serviceinriktad, driftig och har god prioriteringsförmåga. Du är lyhörd, har ett prestigelöst förhållningssätt, samt är noggrann och strukturerad. Du trivs i en miljö som präglas av gemenskap och teamanda samt där du får ta ansvar och bidra med egna initiativ.

Är du sugen på en ny utmaning i karriären? Då är du varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40911

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Junior IT-medarbetare sökes i Malmö! Malmö StudentConsulting
IT-supporttekniker Malmö Aller media
SUPPORTTEKNIKER Malmö HYPERGENE
Tillsyn - Lägenheter Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Malmö).